❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Insan gibi nedemek ya insaLigi senden ogrenmicem heraldee bak lafina dikat etmiyosun arkadasimm asil insan gibi bir kisi yazsin onunla muhatap olalim hepinizee tek tek cvp yetistiremem ki benimde islerim varr bide benzetmelerinize dikat edinizzz lutfenn tartisiyosakta sizin tabirinizce insan gibi tartisalim

Kuzum seni severim zaten sana kirilmadik biz temizlenme lafi kirdi benide akrdaslarimida... sende bil ki hic kotu niyetimiz yoktu hatta senide etiketledik gelince yazarsin diye düşündük konuyu kapatalım... AMIN ALLAH yar ve yardimciniz olsun canim

İkide bir aynı kelimeyi telaffuz edip durma sıktın artık ne kadar büyüttünüz be ne hatalı mesajı neyden bahsediyosn ortada okdar büyüyülecek hatalı bi msj yok alt tarafı öyle dendi kapandı gitti konu uğraşacak başka işiniz yokmu git kendi. Topiğinde orda seçdiğin arkdaşlarnla et sohbetini ortamı daha fazla germeyin bende geriliyorm ve ağrılarm artmaya başlıyo

TMM kuzu her neyse sanada bizlerede böyle hitamlar yakışmaz her kes biranlik sinirle dedi burda kapansın konu yoksa çok geriliyoruz

Ya canim ben sana guzelce hakkini helal et konuyu kapat dedim ama lutfen tartısma konusu acip durma insanlarinda bi sabri var ama boşuna uzulmeye gerek yok.
84zmr hakli sonucta buraya huzur bulmak icin giriyoruz tartismaya gerek yok. Konuyu kapatalım lutfen.

Kizzzzz sakin ol
Zaten rahatsizsin
Tamam kapandi konuu kimse yazmasin lutfenn
Herkes kendi topiginde yada hangi topikte kalmayi istiyorsa ona gitsin lutfen
Esra sende sakin ol kuzumm agrilarin var kapandi konu tamamm

Temizlenmek nedemek kirden pastan ayrilmak demek deyilmii bence benim fikrimcee o sayfayi sikayet etmeleri kirli bi dusunce bende bu yuzden dedim temizlendik en azindann bunda kirilacak bisey yokk okadar paylasimimiz var konusmuslugumuz var birbirimizin hakina girdik okadar satlerce sadece nacizane fikrimi beyan etiim burda halla cok sevdigim insanlar var mesella min123 veya adini unutugum bi kac kisi gibi sadece verillen emegi hic dusunmeden sikayet edellim yazisi uzdu beni daha dogrusu sinirlendirdi acikcasii...

Tamam kizlar ne olursa olsun tartisma konuku yazilara yorum yapmayalim tamamm
Kapattik konuyi lutfen yazmasin kimse

Şuan hala lafımdayım tartışmayıp insan gibi konuşmaya dahil olacaksan ol uzatma yeter senn yüzünden strese girmek istemyrm.

Yazmayacam diyorum amaa neyse
Canim tamam topigin sikayet edilmedi ve senin oldu
Ayrica orda yazisan biziz sen sevdazede girersw yazarsa yazardin sonrasi yok
300 sayfalik deniyor haa haahh iste bak bakalim kac defa yazmissin yada bak bakalim biz gunkerce gece 3 lere kadar orda konustuk
Temizlik iyidir in anlamini biiz cook iyi biliyoruz sen rahat ol
Bu msjdan sonra lutfen burda yazma
Kendi topigine don buraya yazmakla oraya ihanet ediyorsun
Tamam canim
Gorusuruz iyi gecelrr

Canim ya o konuyu ben acikladim 84zmr acikladi Umya acikladi... ya bi arkadaşın ismi gözüktü silelim dedik saniye içinde zaten hemen vazgecildi.. biz cunku burdan beraber devam edicegiz dusuncesiyle oyle bisey dedik senide etikletmstim sevdazedeyide etiketledik yani hepimizin yeni yeriydi... tamam lutfen son mesajımdi biz tertemiz insanlariz dicegim bukadar lutfen kapandi konu artik

Şuan hala lafımdayım tartışmayıp insan gibi konuşmaya dahil olacaksan ol uzatma yeter senn yüzünden strese girmek istemyrm.
Esraaa sende sakin ol tamam kapandi konu lutfen yazmayalim lutfennn
Kendi topiklerinde devam etsinler kavgaya yada yazmaya lutfen kizlar

Sen önce bi edepli ol bence saygımı bozmadan birşey anlatmaya çalışıyorum okuma yazdıklarımı ağrılarının artmasının sebebi benmişim gibi davranma hamilesin biliyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ama bunu bana karşı kullanma !!!!!

Aynnenn yavruna yazikk cnmm Allah sana bagislasin bir an once kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllah ama Insan Gibi........

Ya benim yazdiklarim gorunmuyor mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…