- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
Insan gibi nedemek ya insaLigi senden ogrenmicem heraldee bak lafina dikat etmiyosun arkadasimm asil insan gibi bir kisi yazsin onunla muhatap olalim hepinizee tek tek cvp yetistiremem ki benimde islerim varr bide benzetmelerinize dikat edinizzz lutfenn tartisiyosakta sizin tabirinizce insan gibi tartisalimArkdaşım tartışmadan normal bi şeklde konuşmaya dahil olacaksan ol resmen sokak tartışmasına döndü bu iş kafa doldurmaya değil kafa dağıtmaya giriyorz biz bu form a bilmem anlatabildim ki kimseyide strese yokma ve tadını kaçırma istersen orda istersen burda olursun ama insan gibi laf sokuşturmadan
Kuzum seni severim zaten sana kirilmadik biz temizlenme lafi kirdi benide akrdaslarimida... sende bil ki hic kotu niyetimiz yoktu hatta senide etiketledik gelince yazarsin diye düşündük konuyu kapatalım... AMIN ALLAH yar ve yardimciniz olsun canim_Masalim_ ben kendi konumda yorum yazdım ve bu son mesaj olsun konu uzamasın dedim çünkü konu çok absürt yerlere gidiyo buradaki herkes anne olmayı düşünecek kadar olgun insanlar ve suanki durum çok çocuca tekrar ve tekrar açıklıyorum sizin konu açıp acmamaniz veya başka bir konuda sohbet etmenize karışmak benim haddime değil olamazda zaten ama ben bi süre olamayacagimi söyledim altını çiziyorum hiç gelmicem demedim ve ben gelene kadar gönüllü bir arkadaşın konu takibini ilk mesajdan alıntı yaparak yapmasını belirttim ve sende Allah razı olsun ben yaparım dedin sonrasında ilk mesajda isimler gozukmeyecegi için yeni konu fikri çıkmış olabilir gayet normal amma velakin bir hatalı mesaj yüzünden benim emek verdiğim ve 300 e yakın bir sayfası olan konunun şikayet etme düşüncesi nedir asıl ayıp olan birşey varsa oda bu şikayet ettiniz demiyorum ama düşünmeniz bile kafi bu konu uzamasın ilkokul talebesi gibi arkadaslarida fitillemeye gerek yok bu konuyla ilgili konuma gelip bisey de yazılması buda bir şikayet sebebidir haliyle huzur bozulduğu için hepinize bol neşeli sohbetler dilerim Rabbim herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin hayırlı geceler :)
Tamam bitanem hadi hayirlisi12 ocak canim ekleyebilirsin
_Masalim_ ben kendi konumda yorum yazdım ve bu son mesaj olsun konu uzamasın dedim çünkü konu çok absürt yerlere gidiyo buradaki herkes anne olmayı düşünecek kadar olgun insanlar ve suanki durum çok çocuca tekrar ve tekrar açıklıyorum sizin konu açıp acmamaniz veya başka bir konuda sohbet etmenize karışmak benim haddime değil olamazda zaten ama ben bi süre olamayacagimi söyledim altını çiziyorum hiç gelmicem demedim ve ben gelene kadar gönüllü bir arkadaşın konu takibini ilk mesajdan alıntı yaparak yapmasını belirttim ve sende Allah razı olsun ben yaparım dedin sonrasında ilk mesajda isimler gozukmeyecegi için yeni konu fikri çıkmış olabilir gayet normal amma velakin bir hatalı mesaj yüzünden benim emek verdiğim ve 300 e yakın bir sayfası olan konunun şikayet etme düşüncesi nedir asıl ayıp olan birşey varsa oda bu şikayet ettiniz demiyorum ama düşünmeniz bile kafi bu konu uzamasın ilkokul talebesi gibi arkadaslarida fitillemeye gerek yok bu konuyla ilgili konuma gelip bisey de yazılması buda bir şikayet sebebidir haliyle huzur bozulduğu için hepinize bol neşeli sohbetler dilerim Rabbim herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin hayırlı geceler :)
TMM kuzu her neyse sanada bizlerede böyle hitamlar yakışmaz her kes biranlik sinirle dedi burda kapansın konu yoksa çok geriliyoruzInsan gibi nedemek ya insaLigi senden ogrenmicem heraldee bak lafina dikat etmiyosun arkadasimm asil insan gibi bir kisi yazsin onunla muhatap olalim hepinizee tek tek cvp yetistiremem ki benimde islerim varr bide benzetmelerinize dikat edinizzz lutfenn tartisiyosakta sizin tabirinizce insan gibi tartisalim
Ya canim ben sana guzelce hakkini helal et konuyu kapat dedim ama lutfen tartısma konusu acip durma insanlarinda bi sabri var ama boşuna uzulmeye gerek yok.Insan gibi nedemek ya insaLigi senden ogrenmicem heraldee bak lafina dikat etmiyosun arkadasimm asil insan gibi bir kisi yazsin onunla muhatap olalim hepinizee tek tek cvp yetistiremem ki benimde islerim varr bide benzetmelerinize dikat edinizzz lutfenn tartisiyosakta sizin tabirinizce insan gibi tartisalim
Kizzzzz sakin olİkide bir aynı kelimeyi telaffuz edip durma sıktın artık ne kadar büyüttünüz be ne hatalı mesajı neyden bahsediyosn ortada okdar büyüyülecek hatalı bi msj yok alt tarafı öyle dendi kapandı gitti konu uğraşacak başka işiniz yokmu git kendi. Topiğinde orda seçdiğin arkdaşlarnla et sohbetini ortamı daha fazla germeyin bende geriliyorm ve ağrılarm artmaya başlıyo
Temizlenmek nedemek kirden pastan ayrilmak demek deyilmii bence benim fikrimcee o sayfayi sikayet etmeleri kirli bi dusunce bende bu yuzden dedim temizlendik en azindann bunda kirilacak bisey yokk okadar paylasimimiz var konusmuslugumuz var birbirimizin hakina girdik okadar satlerce sadece nacizane fikrimi beyan etiim burda halla cok sevdigim insanlar var mesellaKuzum seni severim zaten sana kirilmadik biz temizlenme lafi kirdi benide akrdaslarimida... sende bil ki hic kotu niyetimiz yoktu hatta senide etiketledik gelince yazarsin diye düşündük konuyu kapatalım... AMIN ALLAH yar ve yardimciniz olsun canim
Insan gibi nedemek ya insaLigi senden ogrenmicem heraldee bak lafina dikat etmiyosun arkadasimm asil insan gibi bir kisi yazsin onunla muhatap olalim hepinizee tek tek cvp yetistiremem ki benimde islerim varr bide benzetmelerinize dikat edinizzz lutfenn tartisiyosakta sizin tabirinizce insan gibi tartisalim
Yazmayacam diyorum amaa neyseTemizlenmek nedemek kirden pastan ayrilmak demek deyilmii bence benim fikrimcee o sayfayi sikayet etmeleri kirli bi dusunce bende bu yuzden dedim temizlendik en azindann bunda kirilacak bisey yokk okadar paylasimimiz var konusmuslugumuz var birbirimizin hakina girdik okadar satlerce sadece nacizane fikrimi beyan etiim burda halla cok sevdigim insanlar var mesellamin123 veya adini unutugum bi kac kisi gibi sadece verillen emegi hic dusunmeden sikayet edellim yazisi uzdu beni daha dogrusu sinirlendirdi acikcasii...
Bu kız tartışma ariyor kuzum boswer sen bebeğin war unutma strese girme bkŞuan hala lafımdayım tartışmayıp insan gibi konuşmaya dahil olacaksan ol uzatma yeter senn yüzünden strese girmek istemyrm.
Canim ya o konuyu ben acikladimTemizlenmek nedemek kirden pastan ayrilmak demek deyilmii bence benim fikrimcee o sayfayi sikayet etmeleri kirli bi dusunce bende bu yuzden dedim temizlendik en azindann bunda kirilacak bisey yokk okadar paylasimimiz var konusmuslugumuz var birbirimizin hakina girdik okadar satlerce sadece nacizane fikrimi beyan etiim burda halla cok sevdigim insanlar var mesellamin123 veya adini unutugum bi kac kisi gibi sadece verillen emegi hic dusunmeden sikayet edellim yazisi uzdu beni daha dogrusu sinirlendirdi acikcasii...
Esraaa sende sakin ol tamam kapandi konu lutfen yazmayalim lutfennnŞuan hala lafımdayım tartışmayıp insan gibi konuşmaya dahil olacaksan ol uzatma yeter senn yüzünden strese girmek istemyrm.
Sen önce bi edepli ol bence saygımı bozmadan birşey anlatmaya çalışıyorum okuma yazdıklarımı ağrılarının artmasının sebebi benmişim gibi davranma hamilesin biliyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ama bunu bana karşı kullanma !!!!!İkide bir aynı kelimeyi telaffuz edip durma sıktın artık ne kadar büyüttünüz be ne hatalı mesajı neyden bahsediyosn ortada okdar büyüyülecek hatalı bi msj yok alt tarafı öyle dendi kapandı gitti konu uğraşacak başka işiniz yokmu git kendi. Topiğinde orda seçdiğin arkdaşlarnla et sohbetini ortamı daha fazla germeyin bende geriliyorm ve ağrılarm artmaya başlıyo
Aynnenn yavruna yazikk cnmm Allah sana bagislasin bir an once kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllah ama Insan Gibi........Şuan hala lafımdayım tartışmayıp insan gibi konuşmaya dahil olacaksan ol uzatma yeter senn yüzünden strese girmek istemyrm.
Canımm hayırlı dileklerin için sağoll ama sanki beni tahrik ediyosn hala. cvp yazma daha lütfennAynnenn yavruna yazikk cnmm Allah sana bagislasin bir an once kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllah ama Insan Gibi........
Ya benim yazdiklarim gorunmuyor mu ???Sen önce bi edepli ol bence saygımı bozmadan birşey anlatmaya çalışıyorum okuma yazdıklarımı ağrılarının artmasının sebebi benmişim gibi davranma hamilesin bilmiyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip ama bunu bana karşı kullanma !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?