❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canımmm. Çok sağoll güzel anlattınn

Sabh direk dahiliye ye mi gidiyim yoksa önce kadın doğuma mı gidiyim canımm

Canım dahiliyeye git. Kaç haftalık hamile oldığunu söyle ilgilenmez diye korkuyorsan doktorum yönlendirdi dahiliyeye dersin zate 50 mg levitoron yada euthyrox verir (yazılışı böyle sanırım :))

Canım dahiliyeye git. Kaç haftalık hamile oldığunu söyle ilgilenmez diye korkuyorsan doktorum yönlendirdi dahiliyeye dersin zate 50 mg levitoron yada euthyrox verir (yazılışı böyle sanırım :))
Oyle can bna levetiron 25 werdi halbuki troidlerimde sorun yoktu neden wermis olabilr

Tamam kuzumm çok sağol içimi rahatlattın valla

Tamam gidiyimde kuzum ya çok yüksek değil derde gönderir snra bi skkıntım çıkarsa o doktoru boğarm ben devlet hastanesine gdcm ve baştan sağarlar diye korkuyorm
Bida git sanki gidemiyomusun yasakmi git doktora bi hafta sonra baska doktora git derdini tektar anlat valla benim cocugumda hep ole gecti nezaman gitmek istesem cikip gittim bi ay sonra diyodu onbesgun sonra gidiyordum cocugum tehlikeli bi cocuktu yani banane sen git o muayne tekrar etmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…