84zmr tatlım tiroid e çok takılma değerin çok yüksek değil ama kontrol altında tutmalısın bunu da dahiliye doktoruna gitmen gerek kadın doğum yazmıyor ilaç bence al ilacını düşük doz verir zaten :)tiroid yavaş ya da hızlı çalışması bebeği etkiler ama düzelmesi için kullandığın ilaç bebeğe ulaşmaz
84zmr tatlım tiroid e çok takılma değerin çok yüksek değil ama kontrol altında tutmalısın bunu da dahiliye doktoruna gitmen gerek kadın doğum yazmıyor ilaç bence al ilacını düşük doz verir zaten :)tiroid yavaş ya da hızlı çalışması bebeği etkiler ama düzelmesi için kullandığın ilaç bebeğe ulaşmaz
Oyy masallh ya kuranindan kalmiyosun Allh kabul etsin kuzumGeldim kuzummm kuran okuyodumda
Dahiliye git cannSabh direk dahiliye ye mi gidiyim yoksa önce kadın doğuma mı gidiyim canımm
Bnde iyiyim canım ya kafam karışk aslında bi topik açtım kafamdaki karışıklık gder belki die baksana kuzu sen ne dusunuyosunEsr02 sen nasılsn canımm
Yok canım gitmedimÖzele gittinmi bu gun
Ney kuzum bakıyımBnde iyiyim canım ya kafam karışk aslında bi topik açtım kafamdaki karışıklık gder belki die baksana kuzu sen ne dusunuyosun
Her ay kan verip takip et kuzuYok canım gitmedim
Oyle can bna levetiron 25 werdi halbuki troidlerimde sorun yoktu neden wermis olabilrCanım dahiliyeye git. Kaç haftalık hamile oldığunu söyle ilgilenmez diye korkuyorsan doktorum yönlendirdi dahiliyeye dersin zate 50 mg levitoron yada euthyrox verir (yazılışı böyle sanırım :))
Canım dahiliyeye git. Kaç haftalık hamile oldığunu söyle ilgilenmez diye korkuyorsan doktorum yönlendirdi dahiliyeye dersin zate 50 mg levitoron yada euthyrox verir (yazılışı böyle sanırım :))
Oyle can bna levetiron 25 werdi halbuki troidlerimde sorun yoktu neden wermis olabilr
Bak kuzu sende fikrini soyleNey kuzum bakıyım
Aynen kuzum okudum öyle olmasını her ay takip edecmHer ay kan verip takip et kuzu
Bida git sanki gidemiyomusun yasakmi git doktora bi hafta sonra baska doktora git derdini tektar anlat valla benim cocugumda hep ole gecti nezaman gitmek istesem cikip gittim bi ay sonra diyodu onbesgun sonra gidiyordum cocugum tehlikeli bi cocuktu yani banane sen git o muayne tekrar etmek zorundaTamam gidiyimde kuzum ya çok yüksek değil derde gönderir snra bi skkıntım çıkarsa o doktoru boğarm ben devlet hastanesine gdcm ve baştan sağarlar diye korkuyorm
TSh 3 tu can bnmCanım sınırdamıydın acaba
Canım aslında yarın serbest t3 ve t4 e baktırıp öyle mi gitsen dahiliyeyeAynen kuzum okudum öyle olmasını her ay takip edecm
Kiz gitiim ya emzirmedendir diyip yolladi bes gun daha gecti oldu 15gun kaldim bole adet olmayi bekliyorumSrn naptın canım sonuç ne dr gıttımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?