Anladımm canımm 5000 de kese bebek kaçda görünür
Sınırın biraz üstünde canım bence git dr canım 1 haftada kendini yet bitirirsin hiç değilse ilaç falan verir.Şçin rahat eder.Canm troid için ne diyosun bende çıkan 4.91 normal değer 0.27 4.21 sabah gideckdm hastaneye ama dedm haftaya gidiyim eğer yükselirse ilaca başlarm
Anladımm canımm 5000 de kese bebek kaçda görünür
Bide doktr çok yüksek değil deyip gönderrse snra yükselirse bilemeyiz diye haftaya dedm kuzummSınırın biraz üstünde canım bence git dr canım 1 haftada kendini yet bitirirsin hiç değilse ilaç falan verir.Şçin rahat eder.
Olur canım bak daha çok yükselmiş daha fazla katlıyacsk artık oluşum başlıyor insanın macerası bsşlıyor canım artık tadını çıkar bu heyacsnımOhooo carsamba gunu 6000 ni bile gecer.
İnşallah canım şu troid işinide tatlıya bağlarsakOlur canım bak daha çok yükselmiş daha fazla katlıyacsk artık oluşum başlıyor insanın macerası bsşlıyor canım artık tadını çıkar bu heyacsnım
o zamana kadar öğreniriz merak etmeBide doktr çok yüksek değil deyip gönderrse snra yükselirse bilemeyiz diye haftaya dedm kuzumm
Nasıl canm anlamadmo zamana kadar öğreniriz merak etme
Ya sen dr gidrne kadar öğrrniriz biriletindenNasıl canm anlamadm
Hee öğreniriz kuzumda inşallah artmaz bu şeklde kalsa sıkıntı olurmu bebeğe canımYa sen dr gidrne kadar öğrrniriz biriletinden
Bole yapma iste erken tshis onemli yarin gt hmn ilac flnda vre iliyolar troid icin dusuk ypma erken tshsksnlikle yrn ilk ison gt hstneyeBenm beta bugün 3856 çıkdı kuzum çarşmba günü 5 bin küsür olur hrldeEbrarr60
Ya troid senin hırmonunla ilgili bildiğim kadarıyla ne söylesrm doğru olmaz canım o yüzden dedim öğreniriz diyeHee öğreniriz kuzumda inşallah artmaz bu şeklde kalsa sıkıntı olurmu bebeğe canım
Tamam gidiyimde kuzum ya çok yüksek değil derde gönderir snra bi skkıntım çıkarsa o doktoru boğarm ben devlet hastanesine gdcm ve baştan sağarlar diye korkuyormBole yapma iste erken tshis onemli yarin gt hmn ilac flnda vre iliyolar troid icin dusuk ypma erken tshsksnlikle yrn ilk ison gt hstneye
Srn naptın canım sonuç ne dr gıttımmıBole yapma iste erken tshis onemli yarin gt hmn ilac flnda vre iliyolar troid icin dusuk ypma erken tshsksnlikle yrn ilk ison gt hstneye
Özele gittinmi bu gunTamam gidiyimde kuzum ya çok yüksek değil derde gönderir snra bi skkıntım çıkarsa o doktoru boğarm ben devlet hastanesine gdcm ve baştan sağarlar diye korkuyorm
Inşallah adet olmazsınız mideniz bulanir başınız döner ve sonra meleklerinize kavusursunuz aminnnnCan dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1926823
84zmr Hamiş prensesss
Umya Hamiş prensesss
Janow Hamis prensesss
@Rabia1994 bat 20 Aralik
@blueas bat 21 Aralik
@mmavi_21 bat 23 Aralik
@Mel0d1 bat 24 Aralik
@kalplerasi bat 25 Aralik
@celine20 bat 27 Aralik
@tugken bat 27 Aralik
@Asksevgihuzur bat 27 Aralik
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
@Asimisa bat 28 Aralik
@zezem123 bat 28 Aralik
@Esilayagmur bat 29 Aralik
@Babies16 bat 29 Aralik
@Bejan19 bat 30 Aralik
@onyedikasim bat 30 Aralik
_Masalim_ bat 31 Aralik
@Happyending bat 31 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Camelwhite bat 31 Aralik
@Dykdyk bat 1 Ocak
@Saman Alevi bat 1 Ocak
@-Lavinia bat 3 Ocak
@cadolosum bat 3 Ocak
@beste09 bat 3 ocak
Emineeemm bat 4 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@mavi elma bat 8 Ocak
@eflen bat 9 Ocak
@Greeneliton bat 9 Ocak
Ebrarr60 bat 9 Ocak
@YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
@mcyln83 bat 10 Ocak
@Siinms bat 11 Ocak
Esr02 bat 12 Ocak
deepandfury bat 12 Ocak
@Meltm12 bat 12 Ocak
@aysnrkrks bat 13 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@Hilorh bat 14 Ocak[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?