Esosum nasilsinBak kuzu sende fikrini soyle
Önlem almış demekki çünkü dozu da düşükTSh 3 tu can bnm
Iyiym canimmm sen nasılsın ya bi topik açtım fikir almak için bi bk da sen fikrini şöyle kuzuEsosum nasilsin
Heralde öyle 1 hafta sonra gittiğimde zaten biraktirdi prolaktin sinirda şimdi bnmÖnlem almış demekki çünkü dozu da düşük
Ulaaa bu bacimin agzindanda bal damliyoInşallah adet olmazsınız mideniz bulanir başınız döner ve sonra meleklerinize kavusursunuz aminnnn
Nedir topik kuzu soleIyiym canimmm sen nasılsın ya bi topik açtım fikir almak için bi bk da sen fikrini şöyle kuzu
Sogan kuru faln filan işte baştan sağma bişeyNedir topik kuzu sole
Aminn kuzum inşallahOyy masallh ya kuranindan kalmiyosun Allh kabul etsin kuzum
O ney kuzum farklı bişymiCanım aslında yarın serbest t3 ve t4 e baktırıp öyle mi gitsen dahiliyeye
Canım ayrıntılı tiroid yani ben artık doktoramı hazırladığım için bugün direk tiroide ve onlara da bakın dedim t3 yoktu listede t4 varmış ona da bakacaklar bakalım benim tiroid ne durumda daha düştüğünü görmedimAminn kuzum inşallah
O ney kuzum farklı bişymi
Kuzu bakmadınmi topigeAminn kuzum inşallah
O ney kuzum farklı bişymi
Bakıyom kuzum şimdi sıra aldmda sabahaKuzu bakmadınmi topige
84zmr aynen canım oğluma hamileyken doktor düşük yaptım diye daha doğrusu zorunlu kürtaj oldum diye hergün 1 bebek aspirini vermişti 3 ay kadar kullandım acaba bu sefer de kullansam mı bende onu düşünüyorum sonuçta coraspin veriyolar bebek aspirini zararlı değildir bence
pozitif i gördüm canım yarında kan sonuçlarını alıcam ama hemen doktora gitmek istemiyorum bu ara da sen kaçıncı haftadasın :)hamilelik takvimini eklememişsinHiç bi fikrim yok kuzum valla bu konuda bilemedm ki ( hamişdin sen demi ) önce doktora git snra dene kuzum
Yapamadım ki kuzumm inşallah iyi sonuçlar alırsın canım haber et etiketle benide ben 3 hafta 3 günlükpozitif i gördüm canım yarında kan sonuçlarını alıcam ama hemen doktora gitmek istemiyorum bu ara da sen kaçıncı haftadasın :)hamilelik takvimini eklememişsin
Haber veririm canım. profilinde kişisel bilgiler var ona gir aşağıya doğru indiğinde hamilelik takvimi var son adet tarihini gir en altta da değişiklikleri kaydet de oldu bittiYapamadım ki kuzumm inşallah iyi sonuçlar alırsın canım haber et etiketle benide ben 3 hafta 3 günlük
Yaptmda kuzum gerekli bişy gir diyoHaber veririm canım. profilinde kişisel bilgiler var ona gir aşağıya doğru indiğinde hamilelik takvimi var son adet tarihini gir en altta da değişiklikleri kaydet de oldu bitti
Tarihi -atarak ayırıyorYaptmda kuzum gerekli bişy gir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?