❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

84zmr seni çok iyi anlıyorum o devlette olan doktorlar gerçekten insanı geriyorlar
Bak şimdi senin korkulacak birşeyin yok sadece önlem alman gerek madem bir referans verilmiş o ara da kalması mantıklı sende o yüzden ilaç yazdıracaksın ama baktın doktor o kıllardan direk bu durumla ilgili bilgili olduğunu onun sadece uygun ilacı yazması gerektiğini belli et ona

Aminn kuzum inşallah

O ney kuzum farklı bişymi
Canım ayrıntılı tiroid yani ben artık doktoramı hazırladığım için bugün direk tiroide ve onlara da bakın dedim t3 yoktu listede t4 varmış ona da bakacaklar bakalım benim tiroid ne durumda daha düştüğünü görmedim

84zmr aynen canım oğluma hamileyken doktor düşük yaptım diye daha doğrusu zorunlu kürtaj oldum diye hergün 1 bebek aspirini vermişti 3 ay kadar kullandım acaba bu sefer de kullansam mı bende onu düşünüyorum sonuçta coraspin veriyolar bebek aspirini zararlı değildir bence

Hiç bi fikrim yok kuzum valla bu konuda bilemedm ki ( hamişdin sen demi ) önce doktora git snra dene kuzum

Hiç bi fikrim yok kuzum valla bu konuda bilemedm ki ( hamişdin sen demi ) önce doktora git snra dene kuzum
pozitif i gördüm canım yarında kan sonuçlarını alıcam ama hemen doktora gitmek istemiyorum bu ara da sen kaçıncı haftadasın :)hamilelik takvimini eklememişsin

pozitif i gördüm canım yarında kan sonuçlarını alıcam ama hemen doktora gitmek istemiyorum bu ara da sen kaçıncı haftadasın :)hamilelik takvimini eklememişsin
Yapamadım ki kuzumm inşallah iyi sonuçlar alırsın canım haber et etiketle benide ben 3 hafta 3 günlük

Yapamadım ki kuzumm inşallah iyi sonuçlar alırsın canım haber et etiketle benide ben 3 hafta 3 günlük
Haber veririm canım. profilinde kişisel bilgiler var ona gir aşağıya doğru indiğinde hamilelik takvimi var son adet tarihini gir en altta da değişiklikleri kaydet de oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…