Canlar bende kendimi iyi hissetmiyorum bugun erken uyucam kuzular öpüyorum siziii hayirli geceler ❤❤❤❤
Öptüm kuzum geçmiş olsun iyi bak kendineCanlar bende kendimi iyi hissetmiyorum bugun erken uyucam kuzular öpüyorum siziii hayirli geceler ❤❤❤❤
Canım az kalmış bat a inşallah çift çizgiyi görürsün :)Bir hafta önce aniden karın agrısı bile olmadan su gibi geldi birden çok korkmuştum şimdi yine oldum ishal
İnşallah canım temizlerken peçeteye hafif beyaz akıntıda geldi bu oldu mu pekiCanım az kalmış bat a inşallah çift çizgiyi görürsün :)
Bu seferkinde akıntı olmadı ama öncekilerde oldu canım.bende şuan da şeffaf akıntı olmaya başladı dünden beri o da çamaşırıma geçmiyor silerken anlıyorum. Birde idrarırını bir kaba yapıp bakarmısın tortu falan varmı ben unuttum yapmayı ama önceden denemiştim tortu vardı testimde pozitif ti ama gerçeklik payını bilemiyorumİnşallah canım temizlerken peçeteye hafif beyaz akıntıda geldi bu oldu mu peki
Tortu derken nasıl oluyor canım oBu seferkinde akıntı olmadı ama öncekilerde oldu canım.bende şuan da şeffaf akıntı olmaya başladı dünden beri o da çamaşırıma geçmiyor silerken anlıyorum. Birde idrarırını bir kaba yapıp bakarmısın tortu falan varmı ben unuttum yapmayı ama önceden denemiştim tortu vardı testimde pozitif ti ama gerçeklik payını bilemiyorum
Nasıl anlatsam hani normalde idrar da duruluk olur ya onun tam tersi sanki böyle küçük küçük bişeyler var gibi beyazımsı umarım anlatabilmişimdir plastik bardağım olsaydı denedim bende yazardım bakalım bu sefer de aynı mı çıkacak diyeTortu derken nasıl oluyor canım o
Emineeemm iyiyiz canım hoş geldin sen nasılsın
sildimde gelen şey mi ki acaba akışkan değildi o böyle jole gibiNasıl anlatsam hani normalde idrar da duruluk olur ya onun tam tersi sanki böyle küçük küçük bişeyler var gibi beyazımsı umarım anlatabilmişimdir plastik bardağım olsaydı denedim bende yazardım bakalım bu sefer de aynı mı çıkacak diye
Sağ ol canım :) dikkat et kendine. Benim de sürekli sıcak su torbası ayaklarımın altındaSenin pasaninda masallahi var annesi Allah nazarlardan saklasin.
İyiydm canim bugun usuttummu naptim anlamadim kasiklarima karnima bi agri saplandi ,kalakaldim .Patik,battaniye,sicak biseyler derken kendime geldimm.
idrarda yüzen bişeyler var gibisildimde gelen şey mi ki acaba akışkan değildi o böyle jole gibi
Şimdi yaptım canım yok şu an sabah bakayım bakalımidrarda yüzen bişeyler var gibihihihi sen bi yap bak bakalım idrar duru mu parçalı bulutlu mu koku var mı idrarında
Dene bakalım kuzum ama dediğim.gibi bu hani batıl bişey sadece denedim bendeŞimdi yaptım canım yok şu an sabah bakayım bakalım
Bende ishal oluyorum canm ya bat 30aralikHiç ishal olan var mı bata yakın bir ayın ortasında birde şimdi oldum arkdslar
Aslında ben 6 haftalık yada 5 haftalıkken keseyi görmüştüm canım.Doğru diyon kuzum duamı eksk etmiyom yarn gidcm nasip olursa hastaneye bu arada kuzum kızlara sordmda cvp vermediler kese ve bebek beta kaçdayken görünüyo
Canm troid için ne diyosun bende çıkan 4.91 normal değer 0.27 4.21 sabah gideckdm hastaneye ama dedm haftaya gidiyim eğer yükselirse ilaca başlarmAslında ben 6 haftalık yada 5 haftalıkken keseyi görmüştüm canım.
Benm beta bugün 3856 çıkdı kuzum çarşmba günü 5 bin küsür olur hrldeEbrarr60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?