Ay senin takvimini sevsinler yaaa ne de yakıştı benim güzeller güzeli hamişime yerim seni ben canım benimYaptm kuzum oldu ama 6ncı haftada görünüyoJanow
Oyyy bitanemmn benm sağol canımmm bende seni yermmmAy senin takvimini sevsinler yaaa ne de yakıştı benim güzeller güzeli hamişime yerim seni ben canım benim
Adet tarihime göre öyle canımm ama bnmki si yumurtlama dönemmden bide kurban bayramına denk geliyo tam varyaSen 3 hafta dedin ama bak 6 hafta çıktı84zmr
Adet tarihime göre öyle canımm ama bnmki si yumurtlama dönemmden bide kurban bayramına denk geliyo tam varya
Aynen kuzum düzelttim :)Düzeltmişsin canım:)
Aynen canm kurban bayramına napcam bilmiyorm84zmr canım doğum mu bayrama denk geliyo gece beynim ara da duruyo :)
Tamam cqnım nasl bi yapım varsa hemen alıyorm en çokda banyorda hafif bi serin olsn tamm bide arkdaş sıcak suyla duş alma dedi suda ılıkdı biraz84zmr canım hava da baya soğuk dikkat et sıcak su torbası koy ayaklarına çok iyi geliyo
Tek doktordan değilki km geleckde kalack yanmda bide kurban bayramı kaynanam gelirmi blmiyrm bide onlarn ozamnlar fındık zamanları annem desem kardeşim var küçük nasıl olacak acaba aman neyse o gün gelsinde bi heleKuzum tahmini tarih o sen merak etme gün ola hayrola bayram da da bulunur doktor
Canım sıcak su ile duş zarar vermez bence bende senin gibi hemen alırım soğuğu o yüzden ayaklarıma su torbası koyuyorum o iyi geliyoTamam cqnım nasl bi yapım varsa hemen alıyorm en çokda banyorda hafif bi serin olsn tamm bide arkdaş sıcak suyla duş alma dedi suda ılıkdı biraz
Bende öyle yapıyım canım. Bide bu beta kişiden kişiye değişiyomu arkdaşm 5 haftalıkken 13.0 çıkmışdı bu nasl bişy bn hiç anlayamadm gitti yaa :)Canım sıcak su ile duş zarar vermez bence bende senin gibi hemen alırım soğuğu o yüzden ayaklarıma su torbası koyuyorum o iyi geliyo
Ayyyy kuzummm benimmm allah razı olsun. Görümcem hanıma önce doğum tarihimi söyledim snrada gelecnmi bu yaz dedm canım okula gideck çocuk fln filan deyip zırvaladı bende iyi dedm şimdiden kendine yer yapıyo bende hep ona yap sen bi tane daha ben gelirim diyodum aptalım haaa vallahiKız şimdiden onları düşünüp stres yapma kimse gelmezse ben gelir kalırım
İnşallah iyi çıkar bitanem en son batın kaçdı bide batdan snra gün aşırımıydı yoksa yumurtlama günlerindemi ona göre bilirsin ne kadarlık olduğunu84zmr değişiyor canım bakalım benim ki kaç çıkacak :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?