84zmr canım boşver ya hani derler ya senden gelecek iyilik allahtan gelsin bazen öyle demek lazım hem sen doğuma gittiğinde yalnız kalırmısın hiçç öyle şey olur mu :)
Batım 21-11-2016 canım 4. Hafta da falan da değeri merak ediyorum
Aynen kuzum dinlenelim. Benim sonuçlarım 2 den sonra çıkacak aldığımda yazarım buraya seni çok öptüm hadi uyuyalım :))Aynen öyle ama işte ne olursa olsun onlar hep iyi bişy söylesem ben kötü. İnşallah iyi çıkar canımmm. Sende dinlen hadi bende dnleniyim sabah hastaneye geç kalmıyım görüşürüz canm sabh kaçda öğrwnmeye gidecksn haber et
INŞALLAH canim benimmm eksik olma❤Inşallah adet olmazsınız mideniz bulanir başınız döner ve sonra meleklerinize kavusursunuz aminnnn
Kuzu erken yattim ya uyandim saat gibi iyi oldu erken uyurum kuzum❤ yazdiklariniizi okudum kuzum sabah mi gitcen kuzum ?_Masalim_ canım hayırlı sabahlar çok erkencisin yahu çok yorma bari kendini
Ah kuzu bende biliyosun uyuyamiyordum bedenim yorgun dustu kuzum❤
Tamam balim sağolasın sende bizi haberdar edersin sende ❤ mutfaktan mi baslasam oturma odasindan mi_Masalim_ canım madem dinlendin bugün de yorma kendini
Bence oturma odası daha kolay olur haberdar ederim bebemTamam balim sağolasın sende bizi haberdar edersin sende ❤ mutfaktan mi baslasam oturma odasindan mi
Kuzum esimi yollayayimda baslicam su saatte süpürge makinasi acamam deli derlerBence oturma odası daha kolay olur haberdar ederim bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?