Çok çokk kolay gelsin kuzumKuzum esimi yollayayimda baslicam su saatte süpürge makinasi acamam deli derler
Sagol bitanemÇok çokk kolay gelsin kuzum
Hosbuldum canimHosgeldin❤ canim
Kac yillik evlisin canim ilk gebeligin mi❤Hosbuldum canim
Balimmm acaba agri kesici bi kremmi alsan kuzum ?_Masalim_ balım ben 2 saat uyudum uyandım tüm vücudum ağrıyor bitanem
Hayatım bide çok garip bişey oldu leke gelmiş bende anlayamadım yum.günüm değil afedersin akıntım yeni başladı çünkü ben bu ara enteresan şeyler yaşıyorum hayr olsun inşaallah bitanemBalimmm acaba agri kesici bi kremmi alsan kuzum ?
Kuzu bebek olabilir mii yoksa dusmenin etkisyle geldi kuzu yoksa korktum simdiHayatım bide çok garip bişey oldu leke gelmiş bende anlayamadım yum.günüm değil afedersin akıntım yeni başladı çünkü ben bu ara enteresan şeyler yaşıyorum hayr olsun inşaallah bitanem
Tatlım reglim yeni bitti 3 gün oldu hayatım bilemiyorum kiKuzu bebek olabilir mii yoksa dusmenin etkisyle geldi kuzu yoksa korktum simdi
Kuzum belkide ani düştün ya onun korkusuylada olabilir mi?Tatlım reglim yeni bitti 3 gün oldu hayatım bilemiyorum ki
Dün gece 12 de düştüm bu gece 2 buçukda uyandım tuvalete gidince gördüm bitanem lekeyi ondanmı acaba düştüm diye miKuzu bebek olabilir mii yoksa dusmenin etkisyle geldi kuzu yoksa korktum simdi
Kirmizi renginde mi kuzumDün gece 12 de düştüm bu gece 2 buçukda uyandım tuvalete gidince gördüm bitanem lekeyi ondanmı acaba düştüm diye mi
Canımcım çok fazla değil 2 _3 damla bişey pembe gibiKuzum belkide ani düştün ya onun korkusuylada olabilir mi?
Ah Kuzum adetin yeni bitmis ya dusmenin etkisyle olmus sanirim kuzumCanımcım çok fazla drğil 2 _3 damla bişey pembe gibi
Olabilir tatlım bişey diyemiyorum yorum yapamıyorumAh Kuzum adetin yeni bitmis ya dusmenin etkisyle olmus sanirim kuzum
Evet canım ilk denemmdi regli oldumSeskes kuzum senin ilk ay denemenmiydi bu ay ??
Bende tam bisey diyemedim balimmmOlabilir tatlım bişey diyemiyorum yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?