❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende tam bisey diyemedim balimmm kuzum eger bidaha boyle kanaman olursa doktora mutlaka görün kuzum INŞALLAH tez zamanda iyileştirsin kuzum
Reglimde bi tuhaf oldu bu ay ilk gün normal gibiydi sonrası azar azar kahve rengiydi balım diyorum bende bi gariplik var çözemedim düştüm belim derken boynum boğazım ağrımaya başladı derken kaburgalarım sızladı şimdi tüm vücut komple ağrıyor

Kuzu acaba dedigim gibi ustune mi gordun ??? Kan testimi versen ne olur olmaz kuzum bide düştün ya kuzu?

O kadar ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran olur dye balım ama ağrılarım geçmezse eşim gelince akşam gidicem doktora
Kuzum bende hani umitlemdirmek istemem ama adetinde kesik kesikmis ya benimde ilk gebeligmde cok az kan geldi sonra kahve kahve kanamam olmustu ve gebeymisim yerlesme kanamasymis olurya belkide öyledir diye düşündüm kuzum INŞALLAH bence sen aksam bi doktora git kuzum ne kaybedersinki bal bide düştün ALLAH korusun bebis varsa kuzum bi görun derim istersen saglik ocagina kan ver kuzum olmasada yola devammm edersin

Ah kuzum gönlüm bunu istiyor ya ❤
Ahhh dediklerin olsa üstüne görme veya yerleşme kanaması uçarım herhalde sevinçden ya da bayılırım mutlulukdan hayatım ya inşaallah senin dediğin gibi olur olmazsada çalışmaya devam tam gaz da bu ağrılarla nasıl olur bilmem balımmm

INŞALLAH kuzum benimmm dualarimdasin❤ aynen kuzum ağrılarında var kiyamam kuzum bebek olmasada sen bu agrilarin icin bu aksam doktora gitmelisin balim bak bu agrilar 2 haftaya gecmez bak benim 1 hafta olcak nerdeyse dizimin uzerine basamiyorum hala

Aminnnn balım aminnn eşimede söyledim geçmezse akşam gidelim dye yoksa o şimdi götürüyordu ben gitmedim akşama kadar devam ederse böyle gidicem kuzuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…