Dedim acaba ustune mi gördün diye düşündum ama tam regli oldun dimi kuzum pembe degildi kirmizydiEvet canım ilk denemmdi regli oldum
Reglimde bi tuhaf oldu bu ay ilk gün normal gibiydi sonrası azar azar kahve rengiydi balım diyorum bende bi gariplik var çözemedim düştüm belim derken boynum boğazım ağrımaya başladı derken kaburgalarım sızladı şimdi tüm vücut komple ağrıyorBende tam bisey diyemedim balimmmkuzum eger bidaha boyle kanaman olursa doktora mutlaka görün kuzum INŞALLAH tez zamanda iyileştirsin kuzum
Kuzu acaba dedigim gibi ustune mi gordun ??? Kan testimi versen ne olur olmaz kuzum bide düştün ya kuzu?Reglimde bi tuhaf oldu bu ay ilk gün normal gibiydi sonrası azar azar kahve rengiydi balım diyorum bende bi gariplik var çözemedim düştüm belim derken boynum boğazım ağrımaya başladı derken kaburgalarım sızladı şimdi tüm vücut komple ağrıyor
O kadar ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran olur dye balım ama ağrılarım geçmezse eşim gelince akşam gidicem doktoraKuzu acaba dedigim gibi ustune mi gordun ??? Kan testimi versen ne olur olmaz kuzum bide düştün ya kuzu?
Üstüne görme 1000 bir görülüyorsa o oran bende sıfırdır tatlım beni bulmaz öyle mucizeler cancağızımKuzu acaba dedigim gibi ustune mi gordun ??? Kan testimi versen ne olur olmaz kuzum bide düştün ya kuzu?
Kuzum bende hani umitlemdirmek istemem ama adetinde kesik kesikmis ya benimde ilk gebeligmde cok az kan geldi sonra kahve kahve kanamam olmustu ve gebeymisim yerlesme kanamasymis olurya belkide öyledir diye düşündüm kuzum INŞALLAHO kadar ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran olur dye balım ama ağrılarım geçmezse eşim gelince akşam gidicem doktora
Ah kuzum gönlüm bunu istiyor ya ❤Üstüne görme 1000 bir görülüyorsa o oran bende sıfırdır tatlım beni bulmaz öyle mucizeler cancağızım
Ahhh dediklerin olsa üstüne görme veya yerleşme kanaması uçarım herhalde sevinçden ya da bayılırım mutlulukdan hayatım ya inşaallah senin dediğin gibi olur olmazsada çalışmaya devam tam gaz da bu ağrılarla nasıl olur bilmem balımmmAh kuzum gönlüm bunu istiyor ya ❤
Senin gönlünü severim ben bitanem yaAh kuzum gönlüm bunu istiyor ya ❤
INŞALLAH kuzum benimmm dualarimdasin❤ aynen kuzum ağrılarında var kiyamam kuzum bebek olmasada sen bu agrilarin icin bu aksam doktora gitmelisin balim bak bu agrilar 2 haftaya gecmez bak benim 1 hafta olcak nerdeyse dizimin uzerine basamiyorum halaAhhh dediklerin olsa üstüne görme veya yerleşme kanaması uçarım herhalde sevinçden ya da bayılırım mutlulukdan hayatım ya inşaallah senin dediğin gibi olur olmazsada çalışmaya devam tam gaz da bu ağrılarla nasıl olur bilmem balımmm
Aminnnn balım aminnn eşimede söyledim geçmezse akşam gidelim dye yoksa o şimdi götürüyordu ben gitmedim akşama kadar devam ederse böyle gidicem kuzuuummmINŞALLAH kuzum benimmm dualarimdasin❤ aynen kuzum ağrılarında var kiyamam kuzum bebek olmasada sen bu agrilarin icin bu aksam domtora gitmelisin balim bak bu agrilar 2 haftaya gecmez bak benim 1 hafta olcak merdeyae dizimin uzerine basamiyorum hala
Cok AMIN iNŞALLAH bitanem yaa bu ay olmadi ocakta INŞALLAH guzel haberi alirsin❤Senin gönlünü severim ben bitanem ya
Bizide haberdar et bitanem merak ederim seni ben❤Aminnnn balım aminnn eşimede söyledim geçmezse akşam gidelim dye yoksa o şimdi götürüyordu ben gitmedim akşama kadar devam ederse böyle gidicem kuzuuummm
Amiiinnnnn kuzuuummm inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız ❤❤❤❤Cok AMIN iNŞALLAH bitanem yaa bu ay olmadi ocakta INŞALLAH guzel haberi alirsin❤
INŞALLAH kuzum benimmm iyiki varsin ❤Amiiinnnnn kuzuuummm inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız ❤❤❤❤
Memnuniyetle haber veririm balımmm sen bu kadar güzel yürekli olunca seni merakda bırakmam kuzuuuBizide haberdar et bitanem merak ederim seni ben❤
Aminnn sende iyi ki varsın iyi ki varsınız ömrümden eksik olma eksik olmayın cancağızım ❤❤❤INŞALLAH kuzum benimmm iyiki varsin ❤
Memnuniyetle haber veririm balımmm sen bu kadar güzel yürekli olunca seni merakda bırakmam kuzuuu
Yerim seniii sende bitanemAminnn sende iyi ki varsın iyi ki varsınız ömrümden eksik olma eksik olmayın cancağızım ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?