• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok yere trip attı ya üstelik bu hasta halimde yemeğini boregini pastasını yapmışım sen gel trip yap sinirim bozuldu :kızgın:

Evettt bizim uzeuze den haric tek hamisimiz atarli hamisimiz esra @93elizan seni sahalards gormek istiyoruz
Bugun kotu bir gun gecirdin ustune olanlar tuz biber oldu
Amaa formu terketmek yook
Demi kizlat
Bana katilan
Esra yi etiketlesin
Kampanya baslatiyorum
Sana yaparim demistim zuzuuu .:halay::halay:3

Yok yere trip attı ya üstelik bu hasta halimde yemeğini boregini pastasını yapmışım sen gel trip yap sinirim bozuldu :kızgın:
Az vur kafan acıycak değermi kız bu kütüklere bu kadar hazırlık yapmaya yiyip içip azıyorlar başka bi halt ettikleri yok

Hihhh deseydinnnn
Yemezsen yeme
:)
Bosver kuzu yaa takma sana dert olur onlara bisey olmaz

Evettt bizim uzeuze den haric tek hamisimiz atarli hamisimiz esra @93elizan seni sahalards gormek istiyoruz
Bugun kotu bir gun gecirdin ustune olanlar tuz biber oldu
Amaa formu terketmek yook
Demi kizlat
Bana katilan
Esra yi etiketlesin
Kampanya baslatiyorum
Sana yaparim demistim zuzuuu .:halay::halay:3
@93elizan bizi bırakmak yoook lügatımızdada yook :KK19:

Slm millet nasil gidiyor calismalariniz..ben sirf stresten hic zevk alamiyrm oyle oldukca daha da geriliyorum ya bi kafam rahat edemedi.12. ay.her ay birazdaha geriliyorum yaa :KK12:

Back
X