Yapma boyle hayatim cok zaraar gorursun kuzummSlm millet nasil gidiyor calismalariniz..ben sirf stresten hic zevk alamiyrm oyle oldukca daha da geriliyorum ya bi kafam rahat edemedi.12. ay.her ay birazdaha geriliyorum yaa
Olan kadınlara olur zatn bu arada ben burdayımAynen kuzum ya insan bir eline sağlık der sırf tartismayalim diye onunla yemek yemedim simdide aciim olan bana oldu yani
Hoss geldinnnm esoooşmm:)Olan kadınlara olur zatn bu arada ben 93elizan
Aklına yanayım yemeği yap oturup yeme üstüne bide trip ye heh sana müstehak canım asıl sen yicektin kocan bakıcaktı ben öyle yapıyorum 3 kere masaya çağırırım (Allahın hakkı 3 ya o bakımdan )o gelmez ben oturup afiyetle yer kalkarım aç yatan erkek tarafı oluyor hahahaAynen kuzum ya insan bir eline sağlık der sırf tartismayalim diye onunla yemek yemedim simdide aciim olan bana oldu yani
Huhhuuu harikasinn:)Aklına yanayım yemeği yap oturup yeme üstüne bide trip ye heh sana müstehak canım asıl sen yicektin kocan bakıcaktı ben öyle yapıyorum 3 kere masaya çağırırım (Allahın hakkı 3 ya o bakımdan )o gelmez ben oturup afiyetle yer kalkarım aç yatan erkek tarafı oluyor hahaha
Hoş buldumm bebeğiimmHoss geldinnnm esoooşmm:)
Sevindim bak geldigineHoş buldumm bebeğiimm
Suan gunlerdir bikere bike zevk almadim ya bu seferde her ikiski oncesi yine oyle olcak gerginligi.ustelik suan digurgan donemdeyimYapma boyle hayatim cok zaraar gorursun kuzumm
Akisina birak Allah a sigin
Yoksa iliskiden sogursun
Bana gel de snra gitt ohhSevindim bak geldigine
E artik ben uyusammi acaba yaaa((
Sabah nasil uyanacagim ben
Hoşgeldin canım kimi trip atar kimi trip yer:)Kocişime az güldüydüm nasılda keyfi yerine geldi trip atan benm bizde de
Niye öyle yapıyosn canmm akışına bırak bebek olacak diye şartlandırma biraz ara verin gerçekden iyi gelecekdir birlikte mutlu olacağınız başka şeyler yapın sizde yıpranırsınızSuan gunlerdir bikere bike zevk almadim ya bu seferde her ikiski oncesi yine oyle olcak gerginligi.ustelik suan digurgan donemdeyimama elimde deil
Iste dogurgan donem diye zorla iliskiden anca bu cikiyor canimNiye öyle yapıyosn canmm akışına bırak bebek olacak diye şartlandırma biraz ara verin gerçekden iyi gelecekdir birlikte mutlu olacağınız başka şeyler yapın sizde yıpranırsınız
Sen geldin ya artik rahat rahat uyurum :))Bana gel de snra gitt ohh
Kuzum allah a birak yipratma kendini yoksa iliskinden olursun kari koca hayatinix biter yapma ara verin azicij belki hayirlisi budurNiye öyle yapıyosn canmm akışına bırak bebek olacak diye şartlandırma biraz ara verin gerçekden iyi gelecekdir birlikte mutlu olacağınız başka şeyler yapın sizde yıpranırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?