❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Slm millet nasil gidiyor calismalariniz..ben sirf stresten hic zevk alamiyrm oyle oldukca daha da geriliyorum ya bi kafam rahat edemedi.12. ay.her ay birazdaha geriliyorum yaa
Yapma boyle hayatim cok zaraar gorursun kuzumm
Akisina birak Allah a sigin
Yoksa iliskiden sogursun

Aynen kuzum ya insan bir eline sağlık der sırf tartismayalim diye onunla yemek yemedim simdide aciim olan bana oldu yani
Aklına yanayım yemeği yap oturup yeme üstüne bide trip ye heh sana müstehak canım asıl sen yicektin kocan bakıcaktı ben öyle yapıyorum 3 kere masaya çağırırım (Allahın hakkı 3 ya o bakımdan )o gelmez ben oturup afiyetle yer kalkarım aç yatan erkek tarafı oluyor hahaha

Huhhuuu harikasinn:)

Ne güzel yapmışsın canim ya haklısın ama sinirime hakim olamiycagim için yanına gitmemek en iyisiydi

Yapma boyle hayatim cok zaraar gorursun kuzumm
Akisina birak Allah a sigin
Yoksa iliskiden sogursun
Suan gunlerdir bikere bike zevk almadim ya bu seferde her ikiski oncesi yine oyle olcak gerginligi.ustelik suan digurgan donemdeyim ama elimde deil

Suan gunlerdir bikere bike zevk almadim ya bu seferde her ikiski oncesi yine oyle olcak gerginligi.ustelik suan digurgan donemdeyim ama elimde deil
Niye öyle yapıyosn canmm akışına bırak bebek olacak diye şartlandırma biraz ara verin gerçekden iyi gelecekdir birlikte mutlu olacağınız başka şeyler yapın sizde yıpranırsınız

Niye öyle yapıyosn canmm akışına bırak bebek olacak diye şartlandırma biraz ara verin gerçekden iyi gelecekdir birlikte mutlu olacağınız başka şeyler yapın sizde yıpranırsınız
Iste dogurgan donem diye zorla iliskiden anca bu cikiyor canim biliyrm gorev gibi hic hos olmuyor ama insan olmadikca bian once artik olsun diye dahada zorluyor sartlandiriyor kendini

benimkiler uyudu ders calistim iste ya cocugu okula gituruyorum bende her an uyuyabilirimde uyumayabilirimde.Bu ay cook kotu kan kaybediyorum halimi birakmadi valla

U
Kuzum allah a birak yipratma kendini yoksa iliskinden olursun kari koca hayatinix biter yapma ara verin azicij belki hayirlisi budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…