Vallahi dediklerine aynen katiliyorum degisik bir gece :)Atarlıyız asabiyiz çılgınız bu geceee
NaSilmiz.kuzu o ???Denemeyi düşünüyorum bu ay
Aaa Kuzum ama.bence incrdense sogan daha faydaldr benceİşte bende incir yiyemiyorum midem almıyor sevmiyorum
Hayırlı geceler canooohayirli geceler kizlar
Hayirli geceler kuzumhayirli geceler kizlar
Tamam balim uğurlu gelsinharika olmuş canım beni de ekle o zaman bat 10 ocak
Az vur kafan acıycak değermi kız bu kütüklere bu kadar hazırlık yapmaya yiyip içip azıyorlar başka bi halt ettikleri yokYok yere trip attı ya üstelik bu hasta halimde yemeğini boregini pastasını yapmışım sen gel trip yap sinirim bozuldu
Üzme o tatlı canınıı bazen çocuk gibi oluyorlarYok yere trip attı ya üstelik bu hasta halimde yemeğini boregini pastasını yapmışım sen gel trip yap sinirim bozuldu
Hihhh deseydinnnnYok yere trip attı ya üstelik bu hasta halimde yemeğini boregini pastasını yapmışım sen gel trip yap sinirim bozuldu
@93elizan bizi bırakmak yoook lügatımızdada yookEvettt bizim uzeuze den haric tek hamisimiz atarli hamisimiz esra @93elizan seni sahalards gormek istiyoruz
Bugun kotu bir gun gecirdin ustune olanlar tuz biber oldu
Amaa formu terketmek yook
Demi kizlat
Bana katilan
Esra yi etiketlesin
Kampanya baslatiyorum
Sana yaparim demistim zuzuuu .3
Kalk git biseylee ye hadi yavrummmAynen kuzum ya ondan bu eline sağlık der sırf tartismayalim diye onunla yemek yemedim simdide aciim olan bana oldu yani
Degmez onlara degmezzzUmya Aynen kuzum ya hiç takmadı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?