Kız tadı o kadar kötü değil burnunu tıka bir dikmeye içiyorsun ne kokuyu alıyorsun ne bişey ben önceden çok içerdim iyi bir iltihap sökücü oluyor kendileri çok faydalıBide herseye gaydasi var kizkar ama tadi cok kötü
Odun hepsi :)Kuzum erkekler iste yaa
Zorlada uyunmuyorkii işte:)Oooo tadindan yenmeyoz biz :)
Evet hayatim telekomda calisiyorum yarin nasil kalkacam bilemiyorim
Başlayalım ya hem bu hem bal çörek otu tarcin birde testere disli aslan pencesi deneyeceğimHastalanirsam bende baslayacagimmm
Hoşgeldin canım valla gozumu kapadim kalbimden bu gecti yazdimiyi geceler hanımlar ya ne güzel başlık olmuş bayıldım
Çok şükür hava çok soğukken ısındı sayende tatlım böyle girişlerde iyi oluyorAy ne bilim böyle olcagimi bilseydim daha hafif bir giriş yapardım
Zombiyim bu geceeeZorlada uyunmuyorkii işte:)
Kız tadı o kadar kötü değil burnunu tıka bir dikmeye içiyorsun ne kokuyu alıyorsun ne bişey ben önceden çok içerdim iyi bir iltihap sökücü oluyor kendileri çok faydalı
Incir Daha guzelll yaaaIncir kuru var bide :))
Ayy hadi inşallah canım yakuzum adet olursam.icerim ama bu ay hamiss kalirsammm oh mis
harika olmuş canım beni de ekle o zaman bat 10 ocakHoşgeldin canım valla gozumu kapadim en bu gecti yazdim
KesinlikleOdun hepsi :)
İşte bende incir yiyemiyorum midem almıyor sevmiyorumIncir Daha guzelll yaaa
Atarlıyız asabiyiz çılgınız bu geceeeZombiyim bu geceee
Aynenn sen neden agladin hayatom bisver biz bize yeteriz :)Hepimiz zombiyiz ay slogan oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?