Ay cok uzuldum cnm hayirlisi buymus kizinizi bi hastaneye goturuyormusunuz.bnm us kat komsumun kizida ayni suan fazla konusamio ama anne çiş falan diyebilio o gec yurudu ama sonunda yuruduKızlar merhaba,
Benim 6 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. 2 yıl önce ise doğuma geç kaldığım için oğlumu kaybettim erken doğum olduğu için. Kızım doğumda epey küçük doğdu 1970 gr 40 haftalık olmasına rağmen oğlum da küçük gelişmiş. Vefatından sonra dr eşimi ve beni genetik taramaya yolladı ve ben de kan pıhtılaşması olduğunu ve tedavisini coraspin ya da gebelikte kan sulandırıcı iğne ile kolaylıkla yapılabildiğini söyledi ve doğumdan sonraki 3 aydan sonra başlayabilirsiniz çocuk yapmaya dedi.
Geçen yıldan beri bebek için çalışıyorduk ben kan sulandırıcı folik asit vb kullandım. Fakat yazın işten ayrıldım ve bir süre planımızı erteledik ve ben yasmin kullandım. Dün son içtiğim kutu bitti ve ben artık tekrar coraspin ve folik asit kullanmaya başlayacağım.
Kızım otizmli ve kısmi olarak cerablal palsili. otizm 2 yaşında ortaya çıktı ve 27 aylıktan beri konuşmuyor. O zamana kadar bıcır bıcır konuşan ve bana her hazzı yaşatan kızım için Allaha hamdolsun. Ama o kadar özledim ki anne kelimesini ve gebelik ve annelik heyecanlarını inşallah 2017 de sağlıklı bir evlada sahip olurum.
Bu arada bu hafta adet olursam haftaya hacamat olmaya gitmek istiyorum vücudum yasmini çabuk atsın diye.
Bunun dışında bulgur, incir, avokado gibi besinleri de ekleyeceğim listeme. Bu ay değil ama bir dahaki ay BAT 18 Ocak gibi olur sanırım. Yine güncellerim bu ayki regle göre.
Allah hepimize yumuk elleri tutmayı mis kokuları duymayı nasip etsin. Size ve doğacak yavrularınıza sağlık diliyorum
cok uzuldm kardeşim allah sana guc kuvvet versin kizinada saglik sihhat versin allah herkese saglikli evlatlar versin insallah saglikli bi evladin olur tekrar hepimizin umudu bu yönde.boyle rahatsizlgi olan cocuklar icin merkezler var en azindan konusma yetisini geri kazanabilr umudunu yitirme sevgilerKızlar merhaba,
Benim 6 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. 2 yıl önce ise doğuma geç kaldığım için oğlumu kaybettim erken doğum olduğu için. Kızım doğumda epey küçük doğdu 1970 gr 40 haftalık olmasına rağmen oğlum da küçük gelişmiş. Vefatından sonra dr eşimi ve beni genetik taramaya yolladı ve ben de kan pıhtılaşması olduğunu ve tedavisini coraspin ya da gebelikte kan sulandırıcı iğne ile kolaylıkla yapılabildiğini söyledi ve doğumdan sonraki 3 aydan sonra başlayabilirsiniz çocuk yapmaya dedi.
Geçen yıldan beri bebek için çalışıyorduk ben kan sulandırıcı folik asit vb kullandım. Fakat yazın işten ayrıldım ve bir süre planımızı erteledik ve ben yasmin kullandım. Dün son içtiğim kutu bitti ve ben artık tekrar coraspin ve folik asit kullanmaya başlayacağım.
Kızım otizmli ve kısmi olarak cerablal palsili. otizm 2 yaşında ortaya çıktı ve 27 aylıktan beri konuşmuyor. O zamana kadar bıcır bıcır konuşan ve bana her hazzı yaşatan kızım için Allaha hamdolsun. Ama o kadar özledim ki anne kelimesini ve gebelik ve annelik heyecanlarını inşallah 2017 de sağlıklı bir evlada sahip olurum.
Bu arada bu hafta adet olursam haftaya hacamat olmaya gitmek istiyorum vücudum yasmini çabuk atsın diye.
Bunun dışında bulgur, incir, avokado gibi besinleri de ekleyeceğim listeme. Bu ay değil ama bir dahaki ay BAT 18 Ocak gibi olur sanırım. Yine güncellerim bu ayki regle göre.
Allah hepimize yumuk elleri tutmayı mis kokuları duymayı nasip etsin. Size ve doğacak yavrularınıza sağlık diliyorum
Hosgeldin cnmKızllaaarrr benide ekleyinnn bat 8 ocak
Tünaydın topiğimizin güzel hatunları nasılsınız anniş adayları ve hoşgeldin canımKızllaaarrr benide ekleyinnn bat 8 ocak
Hosgeldin cnm
Hoşbulduk kızlar bakalım neler olacak:)Tünaydın topiğimizin güzel hatunları nasılsınız anniş adayları ve hoşgeldin canımmavi elma
Ii gibiyiz cnm sen hgldnTünaydın topiğimizin güzel hatunları nasılsınız anniş adayları ve hoşgeldin canımmavi elma
Neler yapiosun cnm basladimi calismalar ben asilama tedavisi goruyorum hergun igne vuruyorum cuma kontrol :)Hoşbulduk kızlar bakalım neler olacak:)
Cagimizin en buyuk sorunu buBende pko var bu ay 13 gün gecikmeyle oldum ondan batın pek bi önemi yok benim icin
Yeni ogrendim agustostan beri var buyuk ihtimal yeni olustu cunki 2 kere hamile kalmistim . Bimiorum vardida ben bilmiordum belkide simdj aşilama yaptirioz iste hayirlisi baklimHakkında hayırlısı insallah kuzum ben tamda bugün düşünmeye başladım ama zor olacağını biliyorum. Ne zmandir pko var sende canim
Evet canim yeni oluşmuşdir o zman yaptiğın kür falan bişey varmı peki bide senin adetlerin nasil duzenlimiYeni ogrendim agustostan beri var buyuk ihtimal yeni olustu cunki 2 kere hamile kalmistim . Bimiorum vardida ben bilmiordum belkide simdj aşilama yaptirioz iste hayirlisi baklim
Bayadir duzenli cok sukur kur yapmiorum kurleri cok yaptim ..Evet canim yeni oluşmuşdir o zman yaptiğın kür falan bişey varmı peki bide senin adetlerin nasil duzenlimi
Iyi canım masallah bozulmaz düzenin inşallah iğnenin faydası olur o zman ama kullananlar acıdıgını söylüyor acı oluyor mu çokBayadir duzenli cok sukur kur yapmiorum kurleri cok yaptim ..
Progestan sayesinde duzene girdi bakalm bu ay ne olcak igenelere basladik persembeden beri igne vuruyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?