Az kaldi sizinde25 mi bat kuzu.... Tabi dualarimiz hepimizle AMIN canimmm bende cok istiyorum benimde batta 31 aralik heyrcanla bekliyorum
Hosgeldin canim kasik agrilsri gebelik belirtisi insallah,hamissindirKİZLAR MERHABA. ADETİME 10 GUN VAR AMASUREKLİ ve hafif kasik ağrım oluyor. hamile olabilir miyim? BOYLE birşey yaşayan varmi
Evet haklısın herşeyden büyük rabbim var allahım herkezin kucağını doldursun inş kimseyi evlatla sınmasınCaresiz deilsin kuzum allah var sen duani et ona birak jordonlarini baglatip hamile kalani bile suydum
Caresiz degilsin iyi düşün kuzum umutsuzluga kapilmaBaşka bi yöntem varmı birde tüp bebek var ama oda yaşımdan ötürü yapmak istemiyorlar cağresizlik cok zormuş napcağımı bilemiyorum
Tbiki kuzum gell ay cnm bnm cok tatli geliyo kiz bana hamisler yirim sizi iki canlisinda hem allah sana bagislasinn takvimini yapsana kuzummMeraba bende yeniyim araniza alirmisiniz 2 aylik hamileyim
Tabi canimmm hosgeldin ALLAH bagislasin kuzumMeraba bende yeniyim araniza alirmisiniz 2 aylik hamileyim
Kuzuuu darisi bizeee yaaaTbiki kuzum gell ay cnm bnm cok tatli geliyo kiz bana hamisler yirim sizi iki canlisinda hem allah sana bagislasinn takvimini yapsana kuzumm
Ayyy be guzell yaa allah kucaginda sevmeyi buyutup okullara gondermeyi nasip eder insallah kac ay denedin nezaman tutu anlat bakalim
Gecmiyo zaman kuzum ya bende iki tane test var kacinda yapsam yaa sabirsizlaniyorumAz kaldi sizinde
Ay insallah bi kizcende olurrBende oglum olduktan sonra 8 yil olmadi neredeyse suan 2 ayligim allahim herkese nasip etsin ins
ALLAH razi olsun bitanem AMIN INŞALLAH balimmm_Masalim_ allah razi olsun canlarım :) 4 ay denedik 5ayda hamile kaldim adetime 1gun kala kan testi. İle ogrendim kizlar :) Dunyanin en guzel duygusuuu.. hep kafaya takmistim olmayacak diye olmadi bu ay hic oyle takmadim olursa olsun diyerekten ve Rabbim melegimizi bize gonderdi. RABBİM İSTEYEN TUM ARKADASLARİMİN KUCAĞINI BEBİSLERLE DOLDURSUN İNSALLAHH....
28de yap bide adet gunu yapGecmiyo zaman kuzum ya bende iki tane test var kacinda yapsam yaa sabirsizlaniyorum
ALLAH bagislasin canimmm AMIN canim hamisleerin duasi kabul olurBende oglum olduktan sonra 8 yil olmadi neredeyse suan 2 ayligim allahim herkese nasip etsin ins
Tamam balimmmm28de yap bide adet gunu yap
Ins oglumda cok istiyor inanin ogrendiginde cok mutlu oldu ne bilim gorumcemin cocuklari 3 tanedi ne gorse eve gelse aglardi niye benim kardesim yok diye baya ugradik dr falan gittim hap falan yuttum ama olmadi gecen sene bir dusuk yaptim bi sene sonra yone kaldim suan hep yatiyorum zorlamiyorum kendimiAy insallah bi kizcende olurr
Amin inşallah guzelimmm tesekkur ederim. Tabi ki stress etkiler canım ben simdi uyuyorum,yarin devam ederiz hamile kalmak icin esimle uyguladiklarimizi anlatirim sizlere... öneri olur hayirli geceler ballarALLAH razi olsun bitanem AMIN INŞALLAH balimmmsende kucaguna al saglikliva bebegini INŞALLAH kuzum demeek stres etkiliyor sen akima kinca olmus
Baya baya dinlen sen hamilelik cok zoe ya bilirimIns oglumda cok istiyor inanin ogrendiginde cok mutlu oldu ne bilim gorumcemin cocuklari 3 tanedi ne gorse eve gelse aglardi niye benim kardesim yok diye baya ugradik dr falan gittim hap falan yuttum ama olmadi gecen sene bir dusuk yaptim bi sene sonra yone kaldim suan hep yatiyorum zorlamiyorum kendimi
Bu arada adasiz iyi olur herkeze oneri ver beklerizAmin inşallah guzelimmm tesekkur ederim. Tabi ki stress etkiler canım ben simdi uyuyorum,yarin devam ederiz hamile kalmak icin esimle uyguladiklarimizi anlatirim sizlere... öneri olur hayirli geceler ballar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?