❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ayyy be guzell yaa allah kucaginda sevmeyi buyutup okullara gondermeyi nasip eder insallah kac ay denedin nezaman tutu anlat bakalim
_Masalim_ allah razi olsun canlarım :) 4 ay denedik 5ayda hamile kaldim adetime 1gun kala kan testi. İle ogrendim kizlar :) Dunyanin en guzel duygusuuu.. hep kafaya takmistim olmayacak diye olmadi bu ay hic oyle takmadim olursa olsun diyerekten ve Rabbim melegimizi bize gonderdi. RABBİM İSTEYEN TUM ARKADASLARİMİN KUCAĞINI BEBİSLERLE DOLDURSUN İNSALLAHH....

ALLAH razi olsun bitanem AMIN INŞALLAH balimmm sende kucaguna al saglikliva bebegini INŞALLAH kuzum demeek stres etkiliyor sen akima kinca olmus

Ay insallah bi kizcende olurr
Ins oglumda cok istiyor inanin ogrendiginde cok mutlu oldu ne bilim gorumcemin cocuklari 3 tanedi ne gorse eve gelse aglardi niye benim kardesim yok diye baya ugradik dr falan gittim hap falan yuttum ama olmadi gecen sene bir dusuk yaptim bi sene sonra yone kaldim suan hep yatiyorum zorlamiyorum kendimi

ALLAH razi olsun bitanem AMIN INŞALLAH balimmm sende kucaguna al saglikliva bebegini INŞALLAH kuzum demeek stres etkiliyor sen akima kinca olmus
Amin inşallah guzelimmm tesekkur ederim. Tabi ki stress etkiler canım ben simdi uyuyorum,yarin devam ederiz hamile kalmak icin esimle uyguladiklarimizi anlatirim sizlere... öneri olur hayirli geceler ballar

Baya baya dinlen sen hamilelik cok zoe ya bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…