Dikkat et tammmı kendine bence bi idrar testi yap gününde gçmiş zatn ilşkiden de kaçınDündü cnm
Yaa bir benim olmadi demiVar kuzumm inşallahh bu şeklde olması geriyo batın ne zamn
TM kuzum da bacaklarım agriyor bide eşime test al dedim yok almam biraz sabret erken dedi ise gittiDikkat et tammmı kendine bence bi idrar testi yap gününde gçmiş zatn ilşkiden de kaçın
War gibi dedi ya cannYaa bir benim olmadi demi(
Sen alamazmısın kuzumm karnnda kasıklarnda ağrı fln varmı göğüs uçlarnTM kuzum da bacaklarım agriyor bide eşime test al dedim yok almam biraz sabret erken dedi ise gitti
Kuzu sende varrr cok sukur insallahWar gibi dedi ya cann
Bencede
Neden birtanemmm
Eşime taktm kafayı ondan bitanemNeden birtanemmm
Goguslerim diğer aylara bakark daha hassas kasiklarimda agriyor ama her ay olduğu için anlayamadım üşeniyorum gidip almaya bi yandanda beklesemmi diyorum ya adet olursam die korkuyomSen alamazmısın kuzumm karnnda kasıklarnda ağrı fln varmı göğüs uçlarn
Hoş buldukk canmmm gece geldm benNe zaman geldiniz kizlar hosgeldiniz
Kiz zavallai adami mi kararttin sen :)Eşime taktm kafayı ondan bitanem
Goguslerim diğer aylara bakark daha hassas kasiklarimda agriyor ama her ay olduğu için anlayamadım üşeniyorum gidip almaya bi yandanda beklesemmi diyorum ya adet olursam die korkuyom
Yok gibi demediki war gibi sanki demişti Bn öle hatrliyom belkide erken yapmışsındır yeni yapıp atarsinKuzu sende varrr cok sukur insallah
Benim teste esra bakti yok gibi dedi
Hayrdr kuzumBebekler bişey sorucam kahverengi akıntı olurmu?
Dedii demedi değill aşerme konusundan bahsediyoduk o kadınn kocasına naz yapması yok öyle bişy fln dedi neyine naz yapcm alma hiç bişy 9 ay boyunca sana bişy dmiycm dedm zoruma gitti bu ve taktmKiz zavallai adami mi kararttin sen :)
Kuzuu bak hamissin kendini kasma birtanem
Bisey mi yapti yada dedi
Hosbulduk cnm bu sabah damladik buraya :)Ne zaman geldiniz kizlar hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?