- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Benim de bugün inanılmaz bel Ağrı'm var ama adet günüme daha 2 hafta var Allah çok bekletmesin inşallah kuzumorasi kesin canm ama hepside birbirine benziyo usutsende kasik agrilari gogus agrilari adet olacagn zaman ayni agrilar enfeksiyonun varsa ayni agrilar gebelikte de ayni agrilar tek care adet olmamayi beklemek gibi geliyo bana ama yinede kendime engel olamiyorm acaba hamilemiym demeye
Hadiii bakalm kuzumm inşallahIs yerime yakin bir eczane var kuzu gidio gelicem 10 dk ya
20 haftalıkmı hamişsin canımmsağsalim sağlıkla gelsinler inşallah.... Daha şimdiden burnumda tütüyor
20 haftalıkmı hamişsin canımm
Rabbm sağ salim kucağına almayı nasip etsn canımm ne kadarlıkken öğrendnevet canımm :)
Negatif cikti kuzumHadiii bakalm kuzumm inşallah
amin canm insallah benmde 28 aralak bat dun yumurtlama gnmdu baya sag kasik agirdi uyutmadi degerlendrdk ama kismet artik allah herkese nasip etsin kimsenin kucagni bos birakmasn insallahhhh hepimiznBenim de bugün inanılmaz bel Ağrı'm var ama adet günüme daha 2 hafta var Allah çok bekletmesin inşallah kuzum
Atma hemen testi dur kuzum batn ne zamn dıNegatif cikti kuzum
Ayyy heycan yaptmmm inşallah vardır inşallah yanılmam kuzummAldım kızlar yapicm dua edinn
16 17 si kuzumAtma hemen testi dur kuzum batn ne zamn dı
Hadi kuzu bekliyoruz senden bari iyi haber alalimAyyy heycan yaptmmm inşallah vardır inşallah yanılmam kuzumm
Olsa çıkardı hrlde kuzumm ya16 17 si kuzum
Evet yok bu ayda olmadi canimOlsa çıkardı hrlde kuzumm ya
Hormonlardan kaynaklidir canim sıkı giyBgnde nedense üşüyorm ben ara ara
Nasl negatif bekle biraz kuzum hemn çıkmıyoNegatiff
Benim de canimNegatiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?