Adet olurum diye altıma ped atmıştım önceden sarıydı şimdi kavgeringi adet sanıyom ama ben adet olunca kıp kırmızı kan geliyoHayrdr kuzum
İlkten kahverengi gelmezmi birden kırmızı olmaz sankiAdet olurum diye altıma ped atmıştım önceden sarıydı şimdi kavgeringi adet sanıyom ama ben adet olunca kıp kırmızı kan geliyo
Esosumm hamilelik duygulari hormonlar sende bas gostermis hayatimDedii demedi değill aşerme konusundan bahsediyoduk o kadınn kocasına naz yapması yok öyle bişy fln dedi neyine naz yapcm alma hiç bişy 9 ay boyunca sana bişy dmiycm dedm zoruma gitti bu ve taktm
Hadi git test al canımmİlkten kahverengi gelmezmi birden kırmızı olmaz sanki
Bende hiç öyle olmadı direk kırmızı olur asırıda degil zatenİlkten kahverengi gelmezmi birden kırmızı olmaz sanki
Bende hicccc olmadiBebekler bişey sorucam kahverengi akıntı olurmu?
Birazdan idrar testi almaya gidecegim kuzuYok gibi demediki war gibi sanki demişti Bn öle hatrliyom belkide erken yapmışsındır yeni yapıp atarsin
Esosumm hamilelik duygulari hormonlar sende bas gostermis hayatim
Benim esimde oyle diyor naz yapiyorsunuz falan diye.amaa bisver uzulme kuzumm
Oyle der ama kan i ver hamileligin farkina varsin bak deli olacak etrafinda donecek
Hadi sende gitt canmm bekleme bende gidcm de eriniyorm korkuym bide kar var düşerm fln diyeBirazdan idrar testi almaya gidecegim kuzu
Tekrar baktım kahverengiBende hicccc olmadi
Hepsi hödük kuzuuuZannetmiyorm hödükk o
Deme öyle bütün erkekler oleeZannetmiyorm hödükk o
Belki deme hadi git al bitanemTm kuzu alırım belki
TM canm gdicm[QUOTE
Hadi git test al canımm
Allah Allah bekle biraz daha hayatim eger kesilirsw yerlesmedirTekrar baktım kahverengi
DuA edin bnm için Hamissn senin duan kabul olurBelki deme hadi git al bitanem
Is yerime yakin bir eczane var kuzu gidio gelicem 10 dk yaHadi sende gitt canmm bekleme bende gidcm de eriniyorm korkuym bide kar var düşerm fln diye
Hadi inşallahhhAllah Allah bekle biraz daha hayatim eger kesilirsw yerlesmedir
Kirmiziya donerse zaten
Insallah donmez hasta olmussun demektir
Edermmm bitanemm hadii git al yap merakımız gitsin hem çamaşır suyunu onaylamış oluruzDuA edin bnm için Hamissn senin duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?