BekledimNasl negatif bekle biraz kuzum hemn çıkmıyo
Sıkı giydin aslnda üzermde battaniye yatyrmHormonlardan kaynaklidir canim sıkı giy
Yok kuzu bizden bi cacık olmzSıkı giydin aslnda üzermde battaniye yatyrm
Dikkat et hayatim kendineSıkı giydin aslnda üzermde battaniye yatyrm
Isyan yok hayatim yaa nasipYok kuzu bizden bi cacık olmz
Öyle deme kuzumm yaaa ne kadar bekledin yeni olunca hemn çkmıyı iyi bak resm atsana testiYok kuzu bizden bi cacık olmz
Benimde boyleEki Görüntüle 1925224 kar gibi bembeyaz
Neyse Allh büyükBenimde boyle
Amin canim insallah
Tabiki canim bekleyecegiz o zamani mecburUzmeyin kendinizi kizlar. Herseyin bi zamani var.
tatlım idrar tahlilinde yanılma payı çok yüksek ve gebelik olsa bile çıkmıyor hemen benim bi tanıdığımın 6 aylık hamileyken bile idrarda ve kan da çıkmamış doktor keseyi görene dar inanmamış umudunu kaybetmeNasip.
7 gün önce kan werdim o da negatfti bnm adetim hiç akşamaz normalde saati saatine olurum kesin hamileyim dedim ama negatifftatlım idrar tahlilinde yanılma payı çok yüksek ve gebelik olsa bile çıkmıyor hemen benim bi tanıdığımın 6 aylık hamileyken bile idrarda ve kan da çıkmamış doktor keseyi görene dar inanmamış umudunu kaybetme
Kan versene sen kuzum7 gün önce kan werdim o da negatfti bnm adetim hiç akşamaz normalde saati saatine olurum kesin hamileyim dedim ama negatiff
O cok nadir insanlarin basina gelir kuzummtatlım idrar tahlilinde yanılma payı çok yüksek ve gebelik olsa bile çıkmıyor hemen benim bi tanıdığımın 6 aylık hamileyken bile idrarda ve kan da çıkmamış doktor keseyi görene dar inanmamış umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?