❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Anlayışsız biri mi canım karşına alıp konuşsan anlamaz mı ? zaten sürekli kalma olmaz ki ev büyük olsa biil ebeveyn banyosu yoksa çok zor eşimde banyoya girmeye utanıyor kaynanamlar bizde olduğu zaman
Kuzu ya gelmeyi dusundugune gore anlaissiz biri kuzu ya biliiyor cocuk calismalarini.. tek bi odami yaktim orda oturuyoruz durumumuz sıkışık dogalgazdan dolayi.. kucucuk evde bende dusa giremem esimde giremez utanir bide daha yeni gitti kardesi bi rahat birakmiyolar ya

Ah kuzum cok üzüldüm anlayissiz olmasi ben olsam valla utanirim nedym hayrlisi

Ohoooo bayağı afedersiniz ama öküzmüşler bu neya pansiyon kız senin ev isteyen çıkıp geliyor inşallah kaynvlidn hasta olur gelemez kıçının üstüne oturuverir

Ooyyy kuzumm evliliğin ilk yıllarnda olur öyle şeyler bizimkilerde gelirlerdi ama biz aldırmazdık yapardık yapacağımızı bnm evmde küçük ebeveyn flnda yok

Ah kuzum anlayissiz olmasına canim skldi neyse kuzu napalim basa gelen cekilir
Anlayış hiç birinde yok kuzum benmkiöer ilk düşüğümde hastaneden çıkdım sabah babası aradı hemem görümcem hanım gideckmişde abisine çıkda gel birlikte olun diyo esra gelecek durumda değil dedi anasına bırakda gel diyo al sana düşüncesizlik

Bak suna ya nekadar sinir bozucu yaa birakmiyolarki bi yakamizi

Bak suna ya nekadar sinir bozucu yaa birakmiyolarki bi yakamizi
Aynen öyle kuzumm daha çoookk sıkıntılar attlattm kendilerinden soğuttular benm ki şimdide kendi bueaya gelecekmiş rahat rahat kalmak için görümceme babanın yanına git diycekmiş böyle bi düşüncesiz işte sanki kızı başı boş

Yaa ben seni yerimmm
Bisey olmaz bosver belki
Tek derdimiz kaynana olsun
Bebiss yok ben bugun cooook uzgunummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…