23yaşındayım siz neler yaşadınız napıosnuz şimdiRabbim yardımcınız olsun aynı şeyleri yasiyoruzsiz kaç yasindasiniz
Kuzu ya gelmeyi dusundugune gore anlaissiz biri kuzu ya biliiyor cocuk calismalarini.. tek bi odami yaktim orda oturuyoruz durumumuz sıkışık dogalgazdan dolayi.. kucucuk evde bende dusa giremem esimde giremez utanir bide daha yeni gitti kardesi bi rahat birakmiyolar yaAnlayışsız biri mi canım karşına alıp konuşsan anlamaz mı ? zaten sürekli kalma olmaz ki ev büyük olsa biil ebeveyn banyosu yoksa çok zor eşimde banyoya girmeye utanıyor kaynanamlar bizde olduğu zaman
Kuzu bende yeni evliligmde 20 gun biri kaldi biri gitti 15 gun biri kaldi ebn daha 1 bucuk yildir evlym ya bile bile geliyor ya
Ben yeni evliyken 1.5 ay kalmislardi ya onlar öyle ince dusunemiyor.Yumurtlama gununde yap bari risk al
Ah kuzum cok üzüldüm anlayissiz olmasi ben olsam valla utanirim nedym hayrlisiO zaman hiiiiç utanma yok kuzu saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorsun gün aşırı dediğim gibi kv.den utansın anacım anlayışşız bu kadınlar kız hem kv.den sendeyken daha çabuk tutarsın belki vardır bi hayır kuzu ilişkide bebiş düşünmiyceksin onun yerine kv.duydumu duymadı mı dye düşüncen bebiş stresinden uzak kalıcaksın "şer gibi görünende hayr hayr gibi görünende şer vardır"belki kadının gelnesinde bi hayr vardır bitanem
Ohoooo bayağı afedersiniz ama öküzmüşler bu neya pansiyon kız senin ev isteyen çıkıp geliyor inşallah kaynvlidn hasta olur gelemez kıçının üstüne oturuverirKuzu ya gelmeyi dusundugune gore anlaissiz biri kuzu ya biliiyor cocuk calismalarini.. tek bi odami yaktim orda oturuyoruz durumumuz sıkışık dogalgazdan dolayi.. kucucuk evde bende dusa giremem esimde giremez utanir bide daha yeni gitti kardesi bi rahat birakmiyolar ya
Kiz yerim seni ben yaa guldurdun benii ALLAH ta seni güldürsunOhoooo bayağı afedersiniz ama öküzmüşler bu neya pansiyon kız senin ev isteyen çıkıp geliyor inşallah kaynvlidn hasta olur gelemez kıçının üstüne oturuverir
Canını sıkma herseyde wardir bi hayırAh kuzum cok üzüldüm anlayissiz olmasi ben olsam valla utanirim nedym hayrlisi
Napayim kuzum iNŞALLAH aklo basina gelir düşünürde gelmezCanını sıkma herseyde wardir bi hayır
İnsallh yaa insallh gelmzNapayim kuzum iNŞALLAH aklo basina gelir düşünürde gelmez
Ah kuzum anlayissiz olmasına canim skldi neyse kuzu napalim basa gelen cekilirOoyyy kuzumm evliliğin ilk yıllarnda olur öyle şeyler bizimkilerde gelirlerdi ama biz aldırmazdık yapardık yapacağımızı bnm evmde küçük ebeveyn flnda yok
Kuzum sende uzme tatli canini findigum olurmuİnsallh yaa insallh gelmz
Anlayış hiç birinde yok kuzum benmkiöer ilk düşüğümde hastaneden çıkdım sabah babası aradı hemem görümcem hanım gideckmişde abisine çıkda gel birlikte olun diyo esra gelecek durumda değil dedi anasına bırakda gel diyo al sana düşüncesizlikAh kuzum anlayissiz olmasına canim skldi neyse kuzu napalim basa gelen cekilir
Bak suna ya nekadar sinir bozucu yaa birakmiyolarki bi yakamiziAnlayış hiç birinde yok kuzum benmkiöer ilk düşüğümde hastaneden çıkdım sabah babası aradı hemem görümcem hanım gideckmişde abisine çıkda gel birlikte olun diyo esra gelecek durumda değil dedi anasına bırakda gel diyo al sana düşüncesizlik
Aynen öyle kuzumm daha çoookk sıkıntılar attlattm kendilerinden soğuttular benm ki şimdide kendi bueaya gelecekmiş rahat rahat kalmak için görümceme babanın yanına git diycekmiş böyle bi düşüncesiz işte sanki kızı başı boşBak suna ya nekadar sinir bozucu yaa birakmiyolarki bi yakamizi
Kuzum boşver hiç takma kapa kapınızı rahat olBak suna ya nekadar sinir bozucu yaa birakmiyolarki bi yakamizi
Sedammm ben cok uzgunum amaaa cikmadi hic biseyHosgeldin kuzu mesajlarimi gormedin mi
Kuzum sen bugunleri degerlendir bosver ovuyu sen
Yaa ben seni yerimmmKuzu ya kayinvalide gelmeyi düşüyormuş cocuk calismalarini biliyor... bide eylülde bendeydi ekimde biz oraya gittik kasimda esimin kardesi geldi simdi aralik ben gelcem diyormuş biz ne ara cocuk yapcaz yani o oldugunda nasil olcak evim zaten ufak bide her yeri acmiyorum dogalgazi ya bi insan bildigi halde nasil gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?