❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amaaan gelirse gelsin kuzu ya bu işin utanması falan olmaz en azından sen utanmıycaksın utanması gereken biri varsa oda kayınvaliden booşşveeer sen bebiş için çalışmaya devam kuzucum

Canlar gerçekten moralim bozuldu ya beni yanlış anlamayın kizlar ben misafiri severim.. eylulde geldi ekimde biz gittik kasimda kardesi geldi esimin ..yani aralik olmus havalar buz gibi misaflik olsun istemiyorum hem nasil bebek olcak bkliyosunuz malum bi gun yapiyoruz bigun bekliyoruz dusa nasil girip abdesti nasil alcam utanirim bide biliyor cocuk durumlarini. Geldigindede en az 15 20 gun kaliyor Haksizmiim kuzular

Son düzenleme:
Tövbe tövbe bugün size ne oluyor karaları bağladınız bi karamsaelık çökmüş içinize anacım bi okuyun üfleyin kendinizi bi ferahlayın pozitif düşünün pozitif olun canlar
Dun adet günümdü olmadım normalde çoktan olmam gerekiyordu bnde çamaşır suyu testi yaptım esra arkadaşımız onayladı war dedi Bn bı mutlu oldum bi oldum görsen sonra bi koşu test almaya gittim öle bi hewesle yaptm ki ne goruyum tek çizgi moralim çok bozuldu

Amaaan gelirse gelsin kuzu ya bu işin utanması falan olmaz en azından sen utanmıycaksın utanması gereken biri varsa oda kayınvaliden booşşveeer sen bebiş için çalışmaya devam kuzucum
Kuzu ya bildigi halde nasil gelir valla ben oylr bisi bilsem birak yatili olmayi misafrligr gitmem ya zaten yeni geldi ben gelemsin demiyorum ki mart gibi gelsin gelince 20 gun kaliyor dile kolay ya 1 ayi cope aticam resmen zaten cocuk olsu diye parçalanıyorum biliyosunuz

Kız anam bi sabret hemen testte çıkıcak dye bişey yok belki geç döllenmedir tatlım bekle bi kaç gün daha hayatım üzme hemen kendini

Uzme tatli canini gülüm INŞALLAH hamissindir adet olmamissin eblide gec dolenmedir

Eşin konuşamazmı annesiyle söyleyemezmi daha sonra gelmesi gerektiğini tatlı bi dille anlatsa

Kızlar bu ay bwrbat gecti bana sinavlar ölumler yengem kurtaj oldu oglum hasta oldu benim hem adet ki öyle boyle degil vucudumda kan kalmadi bide mide ilaclarim dokundu resmen surundum yaaa inanin sagliktan öte bisey yok mizmizlaniyordum ama midem delindi sandim yaniii uzulmeyin Allah hetseyin hayirlisini vetsin

Bosver kocan dusunsun hayatim tam tersi daha zevkli oluyorGizli sakli daha enteresan oluyor
Kuzum ya icim skldi ya ben utanirim gece geve dusa grcem bide oturuyor gece 2ye kadar ev cok küçük banyoyu gorcek almayayim diyemem abdestimi alicam namazimi kilcam ya bile bile gelmesine sinir oldum ya zaten kardesi yeni gitti simdi bide bu cikti kyzu 20 gun dile kolay cok kizginim suan

Herseyin basi saglik balim haklisin yengenede cok gecmis olsun samada cok gecmis olsun once saglik hayirlisyla gerisi olur INŞALLAH hemencecik iyilesirsin

Aman kuzu ben nasil diyim gelme diye diyor... bence onun anlamasi lazim biliyor ya bide insan bira cekinir zaten birahat birakmadilar bugun tamamen moralmen bittim

Anlayışsız biri mi canım karşına alıp konuşsan anlamaz mı ? zaten sürekli kalma olmaz ki ev büyük olsa biil ebeveyn banyosu yoksa çok zor eşimde banyoya girmeye utanıyor kaynanamlar bizde olduğu zaman

Ben yeni evliyken 1.5 ay kalmislardi ya onlar öyle ince dusunemiyor.Yumurtlama gununde yap bari risk al

Aman kuzu ben nasil diyim gelme diye diyor... bence onun anlamasi lazim biliyor ya bide insan bira cekinir zaten birahat birakmadilar bugun tamamen moralmen bittim
O zaman hiiiiç utanma yok kuzu saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorsun gün aşırı dediğim gibi kv.den utansın anacım anlayışşız bu kadınlar kız hem kv.den sendeyken daha çabuk tutarsın belki vardır bi hayır kuzu ilişkide bebiş düşünmiyceksin onun yerine kv.duydumu duymadı mı dye düşüncen bebiş stresinden uzak kalıcaksın "şer gibi görünende hayr hayr gibi görünende şer vardır"belki kadının gelnesinde bi hayr vardır bitanem

Başın sağolsun geçmiş olsun yengen içinde oğlun içinde rabbim şifa versin ikisinede canım ya

Kız anam bi sabret hemen testte çıkıcak dye bişey yok belki geç döllenmedir tatlım bekle bi kaç gün daha hayatım üzme hemen kendini
Gecmis döllenme değildir ya hormon ilacı içtim bu ay 7 gün faln düşük dozda o da etkileyebilirmis ama Bn nasıl sabrli olucm hadi o ilaç sorunu olmasaydı beklerdim geç dollenmedr die öle işte kafam karışıyor geç döllenme olsa azicikta olsa silik cikmazmydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…