Ben hiç kullanmadım tatlım o testi takvime bakarak hallediyorum işiAy 1 gün var aramız sende ovulasyon oldu mu kuzum baktın mı
İyi yapıyon boşver daha çok sinir stres sebebiBen hiç kullanmadım tatlım o testi takvime bakarak hallediyorum işiBide akıntımdn anlıyorum fazlalaşıyor
İyi yapıyon boşver daha çok sinir stres sebebi
Can'ım senin günün geçti miKızlar ya kafam karmakarışık acaba warmi ya ne kadar sabırsızım anlaşılan eşimde ümitlenmis şimdi Bni aradı adet oldunmu aşkım dedi öle kaldım Off
Hosgeldin kuzu mesajlarimi gormedin mi
Kuzum sen bugunleri degerlendir bosver ovuyu senCan'ım benim genelde hep döngüm 30 31 arası. Ay inşallah dediğiniz gibidir. Yoksa ovulasyonum olmuyor mu benim diye ağlamaya başlıcam ara ara mesela dün akşam ondan önceki akşam akıntım da geldi afedersiniz ama hala silik silik
Yerlestirme kanamasi olabilir canimBebekler bişey sorucam kahverengi akıntı olurmu?
ALLAH bagislasin kuzucugunuuuevet canımm :)
Hadi INŞALLAH guzel haberle gel tatlımBeni eklermsnz bat 14 1 gün gecikme
Neden canın sıkkın bitanemCanim skkkin kizlar
Kuzu ya kayinvalide gelmeyi düşüyormuş cocuk calismalarini biliyor... bide eylülde bendeydi ekimde biz oraya gittik kasimda esimin kardesi geldi simdi aralik ben gelcem diyormuş biz ne ara cocuk yapcaz yani o oldugunda nasil olcak evim zaten ufak bide her yeri acmiyorum dogalgazi ya bi insan bildigi halde nasil gelir yaNeden canın sıkkın bitanem
Geçti dündü normaldeCan'ım senin günün geçti mi
Gelirler anam gelrler yetrki bi insan düşüncesiz olmasinKuzu ya kayinvalide gelmeyi düşüyormuş cocuk calismalarini biliyor... bide eylülde bendeydi ekimde biz oraya gittik kasimda esimin kardesi geldi simdi aralik ben gelcem diyormuş biz ne ara cocuk yapcaz yani o oldugunda nasil olcak evim zaten ufak bide her yeri acmiyorum dogalgazi ya bi insan bildigi halde nasil gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?