- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Oluyo bitanemm tutunmasını kolaylaştırıyo sıcak tutuyoya bide bel bişeyi diyolar onada iyi geliyomuşFaydası oluyomu yakının bebem
Bnde aç karnına içemem tok içerim yaNeyse bi deniyim icebilirsem artık ya normalde iciyorumda ac karna iciliyo ya o kötü
Yap canım polikistik over olanada çok iyi geliyo soğan kürü enfeksiyon fln ne varsa döküyoO bu söz güzeldi bak deniycem bir sefer daha yapicam insallah bu sefer
TM kuzu adetimin 11 günü yumurta takibide yapılacak insallh bebeğim bu ay bnmle olurOluyo bitanemm tutunmasını kolaylaştırıyo sıcak tutuyoya bide bel bişeyi diyolar onada iyi geliyomuş
Burnunu tut iç kuzum ne varki onda sağlığın içinBnde aç karnına içemem tok içerim ya
İlşki günü yapıştrcan onu kuzum yumurtlama günü bide 3 gün arayla 2 tane yapştr yakıyo ama dayam bebeğin için ben dayandm kuzum bu sefer iyi tutunduTM kuzu adetimin 11 günü yumurta takibide yapılacak insallh bebeğim bu ay bnmle olur
Yumurtlama tarihine bak ilişkiye gircğin zmn yapştr kuzum84zmr Inşallah kuzum faydalı olur bu yakiyi ne zaman yapmak gerekiyormus
Sen yapmismiydin bu ayİlşki günü yapıştrcan onu kuzum yumurtlama günü bide 3 gün arayla 2 tane yapştr yakıyo ama dayam bebeğin için ben dayandm kuzum bu sefer iyi tutundu
Yaptımm kuzummSen yapmismiydin bu ay
İnşallah olur bitanemm rabbim herkezr nasip etsinSaol kuzum ya insallah bu sefer olur
İnşallah yarın havada çok soğuk olmaz valla test almaya çıkdım az bişy yürüdüm ve hala ısınamadm donuyormAyy bizde merakla bekliyoruz kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?