Evet malesefff halanın gelmesi daha kötü bırak k.v gelsinKiz halan mi geldi sanada
Yok tabi kırmızı kartı gösterip oyun dışı bırakıyorsun kaynvaldni kocişinle birlikte yaramazlık yapmaya devam ediyorsun tatlım benimValla kuzummm siz benim arkmada olduğunuz surece ALLAHIN iZniyle ben güçlüyüm iyiki varsiniz ballarkayincalidemde kendi dusunsun yaocak bisi yok kuzu dimiii
Aynen kuzum o dusunmuyosa ben niye dusuneyimYok tabi kırmızı kartı gösterip oyun dışı bırakıyorsun kaynvaldni kocişinle birlikte yaramazlık yapmaya devam ediyorsun tatlım benim
Zaten sendromda dogustan olur canim.bu hastaligin anne karninda bazi vitamin eksikliklerinden dolayi vucutta istemsiz depolama hastaligi oldugu cikmis isvicre deki calismalarda.burdada yumurtalar depolaniyor catlamadan.yani hamilelikte bol bol meyve sebze sut ve sut urunlerine agirlik vererek yemek lazim canimAnladm cnm uzuldum buna insalslh benm cocugumada gecmez . Bana sendrom dedi doktor hastalik demedi hastalik ve sendrom birbirinden farkliymis benimkisi adet duzensizlikleri yuzunden olussn bi durummus
Kan wer meye gerek kalmadı cnmDoktora gitmeden emin olamayoz bekle yarin kan vermeye git
Hayırlısı olsun inşallah canımmNegatif dedi kuzugunu gecmisti
Oldum umutlar bir dahaki ayaOldunmu kuzummEsr02
Beraber bekliyecz desene Bn bal çörek otu tarcin körüne başlıcam yarın kuzum adetimin 7. günüde sogan kurune baslicam aynı zamanda bulabilirsem testere disli aslan pencesi otunu alıp kaynaticmEsr02 kuzu seninle aynı tarih benimde
Beline yakı yapıştırmayıda unutma canm sadece soğan kürüde yeterli yumurta çatlatmaya da yarıyoBeraber bekliyecz desene Bn bal çörek otu tarcin körüne başlıcam yarın kuzum adetimin 7. günüde sogan kurune baslicam aynı zamanda bulabilirsem testere disli aslan pencesi otunu alıp kaynaticm
Sende dene derim Bn kuzu birşey kaybetmezsnHadi bakalim Allah hepimize kolaylık versin canim aynen beraber gün sayicaz
Faydası oluyomu yakının bebemBeline yakı yapıştırmayıda unutma canm sadece soğan kürüde yeterli yumurta çatlatmaya da yarıyo
Tatliş olsemde kalsamda bebeğimin bnmle olabilmesi için icecmBu arada yaki ne ise yariyor bende düşünüyorum ama sogan kurunu yapamıyorum icemiyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?