❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Valla kuzummm siz benim arkmada olduğunuz surece ALLAHIN iZniyle ben güçlüyüm iyiki varsiniz ballar kayincalidemde kendi dusunsun yaocak bisi yok kuzu dimiii
Yok tabi kırmızı kartı gösterip oyun dışı bırakıyorsun kaynvaldni kocişinle birlikte yaramazlık yapmaya devam ediyorsun tatlım benim

Anladm cnm uzuldum buna insalslh benm cocugumada gecmez . Bana sendrom dedi doktor hastalik demedi hastalik ve sendrom birbirinden farkliymis benimkisi adet duzensizlikleri yuzunden olussn bi durummus
Zaten sendromda dogustan olur canim.bu hastaligin anne karninda bazi vitamin eksikliklerinden dolayi vucutta istemsiz depolama hastaligi oldugu cikmis isvicre deki calismalarda.burdada yumurtalar depolaniyor catlamadan.yani hamilelikte bol bol meyve sebze sut ve sut urunlerine agirlik vererek yemek lazim canim

Beraber bekliyecz desene Bn bal çörek otu tarcin körüne başlıcam yarın kuzum adetimin 7. günüde sogan kurune baslicam aynı zamanda bulabilirsem testere disli aslan pencesi otunu alıp kaynaticm
Beline yakı yapıştırmayıda unutma canm sadece soğan kürüde yeterli yumurta çatlatmaya da yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…