İnsallh bitanm bnce iyi bi sonuç alırsın şimdi bnm 28 Aralık yumurtlama günüm eğer yumurtalama oluyosa tabi gittiğimde doktora belli olcak 28 deyse o gün sabhtanmi yakı wuruyum birde belin ortasinamiİnşallah yarın havada çok soğuk olmaz valla test almaya çıkdım az bişy yürüdüm ve hala ısınamadm donuyorm
Insallah kuzum.bekliyoruz bakalimKuzum seni cok iyi anliyorum yeni yilin ilk ayinadir belkide kismet bitanem
Sagliklica olsun bitanem erkek kız farketmzHerkezde kız tahmin ediyo bebeğimi bakalım ne olacak
Bir daha topik acmayalim duramiyoruz esralarla sedosumUmya kuzum valla umya umya deyip durdum yagmusummmm esralar iiki geldiniz yaa bidaha gitmeyin
Muaaaaahhhhhhhh :)Bir daha topik acmayalim duramiyoruz esralarla sedosum
Hemen kavga :))
Kimse bizim topigin kizlarina
Ozellikle kankitoslarimi uzemez ki :)
Kalçann az üstünr kuzum hastaneyr git grl yapştrİnsallh bitanm bnce iyi bi sonuç alırsın şimdi bnm 28 Aralık yumurtlama günüm eğer yumurtalama oluyosa tabi gittiğimde doktora belli olcak 28 deyse o gün sabhtanmi yakı wuruyum birde belin ortasinami
Aynen canmmKuzum dikkat et kendine sıkı giyin Rabbim gönlüne göre versin canim sağlıklı olsun da kız erkek farketmez
Hasta mi oldun kuzumKan wer meye gerek kalmadı cnm
TM kuzum cok sağol insaAllah bizde hamis olurz seni tek hamis bırakmayız 5 li grup oluruzKalçann az üstünr kuzum hastaneyr git grl yapştr
Ewt ya oldum tatlisHasta mi oldun kuzum
Oy kuzum sakin uzulme sen.bende hasta olurda sogan kuru incir hepsini deneyecegim.o mucizeyi yasamak icinMuaaaaahhhhhhhh :)
Eve geldim yemek yedim simdi girdim topige kuzuUmya napıyosnn
Aynenn balımm çok iyi olur valla yaa bol bol dua edin kızlar savatı tefriciye okuyun hergn 11 defa rabbm nasip ederTM kuzum cok sağol insaAllah bizde hamis olurz seni tek hamis bırakmayız 5 li grup oluruz_Masalim_ Umya 84zmr deepandfury Esr02 boylece
Demiii kuzummmAy ne güzel didin tatlısim ya bu arada burda konuştuğum bazı arkadaslarimin guzel haberini aldik sukur insallah darisi bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?