Kuzum bakalim adet olmassan kan veririz bitanem olmazsa ocak ayinda olucak iNŞALLAH kuzumHe kuzum simdi eve geldim yemek yedim azicik oyalandim iyiyim bakalim yarin yada diger gun hasta olmam lazim daa bekliyorum test negatif cikti beklemedeyim :)
Merhaba canimHamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?
Olsaydi cikardi idrarda hayatimKuzum bakalim adet olmassan kan veririz bitanem olmazsa ocak ayinda olucak iNŞALLAH kuzum
Yaaa coook isterdimm bennYakın olaydik birbirimize kestane ve cay keyfi yapardım size
Kuzum ben ağriliyimAynen kuzucum bende çok isterdim bu arada sen nerdesin
Napıyosn o soğuklarda canımm yaaaKuzum ben ağriliyim
Erzurumdaydim gecen hafta
Simdi agridayim
-20 30 larin icinden :)
Adetim 2 gün değil. 7-8 gün devam etti. Normalde 9-10 gün sürüyordu. 2 gün daha erken bittiMerhaba canim
Oncelikle zevk suyundan nadir de olsa hamile kalma ihtimalin var
Amaa adet duzensizligin zevk suyundan kaynaklo degildir
Hastalandim demissin eger 2 gun surekli devam ettiyese ve kirmiziysa rengi merak etme hamilelik yok
Ancak pembemso ve kahverengi ara ara gelen akintiysa eger orasi biraz sikinti
Ancak rutin degilde direkt bthgc vermen daha mantikli olacakto
Yasamaya calisiyoruz kuzular size yarin sabah karin fotosunu atacagim :))))Napıyosn o soğuklarda canımm yaaa
Vowww orasi neresi balBurasi -21 kusuuum :)
Kirmiziysa adetin merak etme eger ustune gorme gibi bir istisnayla karsilasmadiysan hamile olma ihtimalin 0Adetim 2 gün değil. 7-8 gün devam etti. Normalde 9-10 gün sürüyordu. 2 gün daha erken bitti
Ay ayy beni daha çok donduracakk hala donuyomYasamaya calisiyoruz kuzular size yarin sabah karin fotosunu atacagim :))))
Ağrı hayatimVowww orasi neresi bal
Yaaa olsada yesek soba ustu kestaneeeee kuzuOhhh soba missss
Kestane patates oooo harika
Sevgimle isitirim ki senii :)Ay ayy beni daha çok donduracakk hala donuyom
Yazik bana demi :)@ umya Ay kiyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?