- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
Yok kirildim. Birdahaki aya kadar. Onun gelip ozur dilemesi gerekir.
Tamm caan okuruzzAmin insallah herkes icin..Forumda bir topic var Dualarim sjzinle diye.. orda bir konu acmistim ben. 100 x Allahumme Ya Evvelu okuyun canlarim.. bes dakikanizi bile almaz.
Aynenn hayatimmmEvettt ne güzeldir o ne anlamlı..
estagfullah canim yok bitanem ilk basta soylemesi ayip kara bi leke gibiydi sonra cok az pembemsi cok azda kandi 2 gun surdu kuzu ben adet olmama ragmen hamilelegim icime dogmustu kuzum ya insan hissediyor kuzumm... sende devam et balummm_Masalim_ canım özür dileyerek soruyorum hatırlatmak maksatlı değil ilk gebeliğinde adet gördüm bitince öğrendim demişsin ya normal adet gibi mi lekelenme mi
Aynen hayatimmmkuzumm mesai isi gibi dimii bebek ucin
Oy balim INŞALLAH tikali cikmaz.. kuzum ebnde bi hobi edinmek istiyorumGunduzleri yogunum canim baya kursum falan varda..kafami dagitcak seyler ariyorum kendimee..simdiden tikali tupleri arastrmaya basladim bu ay hsg cektrcem tikali cikarsa diye
Kiz sesli guldummm esimde neye guluyosun diyoooAynen hayatimmm
Bu simdi emekli memur olmus küşmüş ya
Barıssin kadroya alacagiz tekrar :))
Sprun ne bilmiyorum ama kuzumYok kirildim. Birdahaki aya kadar. Onun gelip ozur dilemesi gerekir.
teşekkür ederim tatlım cevabın içinestagfullah canim yok bitanem ilk basta soylemesi ayip kara bi leke gibiydi sonra cok az pembemsi cok azda kandi 2 gun surdu kuzu ben adet olmama ragmen hamilelegim icime dogmustu kuzum ya insan hissediyor kuzumm... sende devam et balummm
Bin şükürO zaman ne diyoruzz
Kün fe Yekün...
Farkli illerdeyiz ahhh keskeee kuzucanlarimla ayni yerde olsaydikKizlar birsey sormak istiyorum..ayni sehirde kalanlar bulustunuz mu hic?
BencedeNe tatlisiniz ya diğer topiclerde böyle candan bir muhabbet yoktur sanirim
Bende yazarken güldüm :)))))Kiz sesli guldummm esimde neye guluyosun diyooo
Okuruz tabiii kuzum ALLAH kabul.etsin INŞALLAHAmin insallah herkes icin..Forumda bir topic var Dualarim sjzinle diye.. orda bir konu acmistim ben. 100 x Allahumme Ya Evvelu okuyun canlarim.. bes dakikanizi bile almaz.
Yok kuzum.ben corumdayim.gelinnn buyrunnn balllar ne iyi olurKizlar birsey sormak istiyorum..ayni sehirde kalanlar bulustunuz mu hic?
Gel gizli gizlii :)Bu arada sessiz sessiz takipteyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?