Benimdeee yaaa keske yanimda olsanizKeske gercek hayatta sizin gibi dostlarim olsa.
Sizinle konuşurken ağrıyı unutuyorum kuzu allaha şükür şuan sancim hiç yok geceleri bastırır o zalimm anca
Kiz bak seniii manken fistik opucukler yolluyorum canimmm kardisimmmmBiz dee cok istiyoruzzzz gorusmeyi amaa hepimiz ayri yerdeyiz amaa buradanda bagimiz olustu
Kardes olmaya kan bagi gerekmiyor
Can bagida lazim
Onlar benim canlarim
Sende oylesin kuzuu
En buyuk etki benimdir :) ağri dan yaziyorum kizimmm tabii ağrin azalacakSizinle konuşurken ağrıyı unutuyorum kuzu allaha şükür şuan sancim hiç yok geceleri bastırır o zalimm anca
Ohh gece gecee cok simardim opucuklerle :)Kiz bak seniii manken fistik opucukler yolluyorum canimmm kardisimmmm
ALLAH korusun kuzum.. dis agrisi gibi melet yaa hapta icemiyoruzSizinle konuşurken ağrıyı unutuyorum kuzu allaha şükür şuan sancim hiç yok geceleri bastırır o zalimm anca
Simarmayi hak ediyosun gülgüzeliOhh gece gecee cok simardim opucuklerle :)
Agri kesicimizzsinnn sennnEn buyuk etki benimdir :) ağri dan yaziyorum kizimmm tabii ağrin azalacakAgri nin merkezindeyim
guzel sensin kiiiSimarmayi hak ediyosun gülgüzeli
Aynenn :))Agri kesicimizzsinnn sennn
Hayırlı geceler güzellik iyi uykular inşallah en güzel rüyaları görürsün en hayırlısındanKuzular ben artik uyuyayim elim sizden olmuyor amaa Sabah ise gidecegim
Bensiz cok kaynatmayin bakin kiskanirim:)))
Sizi cok seviyorum
Yeni gelen canlar sizde tekrar hosgeldiniz
Iyi ki varsiniz kardislerim
Hayirli geceler cooook optum sizii
İyi uykular canıımKuzular ben artik uyuyayim elim sizden olmuyor amaa Sabah ise gidecegim
Sizi cok seviyorum
Bal.kopugum ben dicektim.uyku.zamani.diye sabah 6da kalkiyosun kuzum esimden biliyorum cok zor uyaniyor guzelce uyu dinlen uykunu al kiyamammm bitanem seviyorum seniiii hayilri gecelerKuzular ben artik uyuyayim elim sizden olmuyor amaa Sabah ise gidecegim
Sizi cok seviyorum
Agrin varmi kuzumSiinms geldim gizli gizli :))
Hoşgeldinn :)Siinms geldim gizli gizli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?