- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Amin canim Ben bu ara dikise sardim.makine aldim kursa basladim 2 etek diktim simdi yelek dikiyorum.cok guzel oyaliyor.daha yelek bitmeden uzun ceketlik kumas aldm ona geccem..tavsiye ederim merakin varsa super oluyor :)Oy balim INŞALLAH tikali cikmaz.. kuzum ebnde bi hobi edinmek istiyorum
Bende iğne oyası yapıyorum canım kafa dağıtmak için işe yarıyor Allahım ne günlere kaldık el işinden nefret ediyordum sığındığım liman oldu vallahiAynen canim bende ufaktan basliyim en azından şu kafamdaki düşünceler bir nebze azalıyor orgude
Kuzum cok guzeldir ama beceremiyorim bennnAmin canim Ben bu ara dikise sardim.makine aldim kursa basladim 2 etek diktim simdi yelek dikiyorum.cok guzel oyaliyor.daha yelek bitmeden uzun ceketlik kumas aldm ona geccem..tavsiye ederim merakin varsa super oluyor :)
Becerikli hatunlarBende iğne oyası yapıyorum canım kafa dağıtmak için işe yarıyor Allahım ne günlere kaldık el işinden nefret ediyordum sığındığım liman oldu vallahi
Valla bende hayaitmda ilk defa deniyrm.kursta ogretiyolar zaten :)Kuzum cok guzeldir ama beveremiyorim bennn
Bende yapboz alayim diyorummmValla bende hayaitmda ilk defa deniyrm.kursta ogretiyolar zaten :)
Kız benim bebiş yok ama ben ona dantel yaptım sonra bi yerde piko falan yaptırdım yorganı yastığı çarşafı kenarlar dantel hep ama çocuğu doğuramadımBnde bebek battaniyesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?