❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bir gizli gizli dahaaa ben benn
Uyku tutmuyorr..karanlikta telefon isigi vurmus yuzume sizi okuyorum.

Amin canim Ben bu ara dikise sardim.makine aldim kursa basladim 2 etek diktim simdi yelek dikiyorum.cok guzel oyaliyor.daha yelek bitmeden uzun ceketlik kumas aldm ona geccem..tavsiye ederim merakin varsa super oluyor :)

Bende dikis yapiyorum ,baya sey diktim yakinda ticarete dokecegim az kaldi,igne oyasi kursuna gidiyorum,birde Kur'an imi gelistirmek icin kursa gidiyorum ordan oraya kosturma haldeyim.
He birde orguler cabasi..

Bende iğne oyası yapıyorum canım kafa dağıtmak için işe yarıyor Allahım ne günlere kaldık el işinden nefret ediyordum sığındığım liman oldu vallahi

Yapabiliyorsan ne guzel canim hayran kaliyorum resmen ne guzel yapiyorlar.bem daha yeniyim baslangic .

Ayni durumdayız

Yani Allah esirgesin nazar falan değer ben hamileyken ev sahibimiz gitmiştim oturmaya başka bir komşu daha vardı ev sahibimiz hamile olduğumu söyleyince kadının öyle bir bakışı vardiki anlatamam günahını almak istemem ama birazda nazari değdiğini dusunuyorum

Ben nazardan korkuyorum

Evet oda guzel bi ara denemistim.bide simdi boyamalar var buyuklr icin oda guzel..ben kuranlada degerlendiriyorum.tefriciye hatmi basladim.4444 tane.oda baya vakit aliyor
Benimde hatimim var balim gece okuyorum uyumadan... oglenleri esim isteyteykn bnde yapboz yapayim diyorum boyamada guzel fikir kuzum ALLAH kabul etsin balimmm

Benimde temennnim o uzun sure kimseye soylememek...zaten kimse bebek istedigimjzj bilmiyor surekli yokluyorlar varmi yok mu ee yap artik filan diyorlar
.simdilik rahatim diyorum daha ustumden kurtajin korkusunu atamadim ,yok kizim az daha buyusun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…