- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Oda olcak bal köpüğüm oh herseyi hazir hamarat hatunKız benim bebiş yok ama ben ona dantel yaptım sonra bi yerde piko falan yaptırdım yorganı yastığı çarşafı kenarlar dantel hep ama çocuğu doğuramadım
Kuzum cok dillendirmem kuzum yakkn cevrem bilsun dedim.bende ama bakailmm.._Masalim_ canimcim iyi edersin bencede deme bende oyle planliyorum tabi sevinçten kendime hakim olabirsem bu arada yapboz harika fikir
Amin canim Ben bu ara dikise sardim.makine aldim kursa basladim 2 etek diktim simdi yelek dikiyorum.cok guzel oyaliyor.daha yelek bitmeden uzun ceketlik kumas aldm ona geccem..tavsiye ederim merakin varsa super oluyor :)
Bende iğne oyası yapıyorum canım kafa dağıtmak için işe yarıyor Allahım ne günlere kaldık el işinden nefret ediyordum sığındığım liman oldu vallahi
Ayni durumdayızBir gizli gizli dahaaa ben benn
Uyku tutmuyorr..karanlikta telefon isigi vurmus yuzume sizi okuyorum.
Bende dikis yapiyorum ,baya sey diktim yakinda ticarete dokecegim az kaldi,igne oyasi kursuna gidiyorum,birde Kur'an imi gelistirmek icin kursa gidiyorum ordan oraya kosturma haldeyim.
He birde orguler cabasi..
Yapabiliyorsan ne guzel canim hayran kaliyorum resmen ne guzel yapiyorlar.bem daha yeniyim baslangic .
Ben nazardan korkuyorumYani Allah esirgesin nazar falan değer ben hamileyken ev sahibimiz gitmiştim oturmaya başka bir komşu daha vardı ev sahibimiz hamile olduğunu söyleyince kadının öyle bir bakışı vardiki anlatamam günahını almak istemem ama birazda nazari değdiğini dusunuyorum
Evet oda guzel bi ara denemistim.bide simdi boyamalar var buyuklr icin oda guzel..ben kuranlada degerlendiriyorum.tefriciye hatmi basladim.4444 tane.oda baya vakit aliyorBende yapboz alayim diyorummm
Bol bol oku kendini ayetel kürsi felak nas sureleri hatta nazar ayeti var onuda oku tatlımm korkma gözü olanın gözü çıksın inşallahBen nazardan korkuyorum
Hosbuldumm gizli gizli ( kod gibi oldu )Hosgeldin gizli gizli :))
Benimde hatimim var balim gece okuyorum uyumadan... oglenleri esim isteyteykn bnde yapboz yapayim diyorum boyamada guzel fikir kuzumEvet oda guzel bi ara denemistim.bide simdi boyamalar var buyuklr icin oda guzel..ben kuranlada degerlendiriyorum.tefriciye hatmi basladim.4444 tane.oda baya vakit aliyor
AMIN bitanem kuzumBol bol oku kendini ayetel kürsi felak nas sureleri hatta nazar ayeti var onuda oku tatlımm korkma gözü olanın gözü çıksın inşallah
Aynen kuzum hepimiz icin kocaman MAŞALLAHBende korkuyorum kuzu soylersen bile masallah dedittir mutlaka çok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?