Kuzum oda bana birakti bende karat veremedimEsin hangi türlü daha çok seviyosa öyle yap canimcim
Bende ayyuka çıkararakdan hoşgeldinEmineeemm
Aynen kuzular bencede 3 aylik olsunda sonra soyleriz INŞALLAHBenimde temennnim o uzun sure kimseye soylememek...zaten kimse bebek istedigimjzj bilmiyor surekli yokluyorlar varmi yok mu ee yap artik filan diyorlar
.simdilik rahatim diyorum daha ustumden kurtajin korkusunu atamadim ,yok kizim az daha buyusun diyorum.
Kuzum nezmm adet olmustunn kuzuuu yumurtlamayi kacirmaaaBelim kasiklarim agriyor 12. Gune girdik bugun acaba yumurtluyor muyum?
Gidip kocaya bulassammi gunahina girsemmi?
Canmm güzl örneklerin varsa gönderirmisin bende yapıyormBende iğne oyası yapıyorum canım kafa dağıtmak için işe yarıyor Allahım ne günlere kaldık el işinden nefret ediyordum sığındığım liman oldu vallahi
Kizlar cikilotaya dadandim buara bebegi engelermi
Hec sormaa bal iyice e kafayii yedimmBugun bende cook yedim .
Engellemez kiz sende herseye bahene bulma...
Yarın atarım bi kaç tane var şimdi kociş uyuyor ışık yakamıyorum tatlımCanmm güzl örneklerin varsa gönderirmisin bende yapıyorm
Kuzum nezmm adet olmustunn kuzuuu yumurtlamayi kacirmaaa
Yarın atarım bi kaç tane var şimdi kociş uyuyor ışık yakamıyorum tatlım
Kuzu olabilur beimde sat 5 aralik suan yumurtlama zamanim kuzuuu degerlendir kuzummmSAT 5 aralik...bu ay ovulasyon kullanmiyorum..icerde ne olup bitiyor haberim yok.
Kuzu olabilur beimde sat 5 aralik suan yumurtlama zamanim kuzuuu degerlendir kuzummm
Amin hepimuzin ins canimmmBenimde hatimim var balim gece okuyorum uyumadan... oglenleri esim isteyteykn bnde yapboz yapayim diyorum boyamada guzel fikir kuzumALLAH kabul etsin balimmm
Aynen kuzum senle regldasizAaaa ayniyizzz...gunu gunune hemde
Hadi bakalim .
Boyama ne alsam kuzu fkrn varmiAmin hepimuzin ins canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?