Minik elli melegim(annem) bunu yapmis olabilir mi? :(

Birşeyler yaşanmış ama birileri abartıyor veya uyduruyor,ya da psikolojik rahatsızlığı var,öyle sanıyor.

Küçük detaylara takılmışsınız dediklerine ben de bir ekleme yapacağım :
Diğer konunda,annenin intihar mektubunu 9 yaşında iken bulduğunu yazmışsın.

Herneyse...Bence de ablanın böyle önemli bir konuyu mağaza gezerken anlatması çok tuhaf.

Bu olayın baştan sona doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ablanın psikolojik sorunları olabilir,annene hıncı olabilir veya çocuk aklıyla olanları böyle yorumlamış olabilir.

Eğer evde böyle bir absürd durum olsaydı,küçük de olsan hatırlardın,bir iz bırakırdı diye düşünüyorum.
O zamanlar ablan 12 yaşında ise ve abin daha küçükse,o yaştaki çocuklar,bunu sana karşı başarıyla örtbas edemezlerdi.
Ne bileyim,aralarında konuşur,ağlar veya annelerine kötü davranırlardı.
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyebilecek bir yaş değil.Mutlaka bir anormallik hatırlardın.

Veya sen kurguluyor,aldatmaya bağlıyorsun.
Ablan sana,annenin size kötü davrandığını,iyi bakmadığını,bazen odaya kilitlediğini söyledi belki ve sen intihar mektubuyla birleştirince,böyle bir olaya bağlıyorsun.
Ki o zaman da hatırlaman gerekirdi diye düşünüyorum.

Annen,günlüğü bulunca,abinden saklaması ise gayet normal.
Sakladı demek,korktu demek değil.Hoş olmayan bir konuyu duysun istememiş.
Senin şüphelenmiş olman bile hoş değil.

ben kimseyle konusmadim kimseye bir şey sormadım. o anki ruh halim onu gerektirdi sanırım yada korktum. Ablamda tembih etmişti kimseye anlatamamistim. Annem yazdıklarımı okuyunca,okuduğunu ablama soylememesini istedim. ablamdan korktum cunku.

Anladığım kadarıyla ablanız söylediklerinde haklıysa
aldatma işi hala devam etmiyor ki günlükte yazılanları okuyunca anneniz yazdığınız tepkileri vermiş.

Son düzenleme:
Eklemeyi unutmuşum : 16 yaşındaki kardeşim diye yazdığın kişinin,sen olduğunu düşünüyorum.

Hayatımda en güvendiğim insan benim ablam. Ve illa ki içimde bir şüphe olması normal değil mi? Kafam bu yüzden karıştı ve şunu söylemeliyim. Benim ablamla aramda baya bir yaş farkı var. Hatırlayamıyorum cunku bebektim,ve evde sürekli zaten kavga gürültü vardı. Nedenini kestiremiyordum o yaşlarda,kendi halimdeydim. Kavgalarının sebebi anlasamamalariydi genelde. Ablamin neden pat diye söylediğine bende akıl erdiremiyorum. Sorunum da bu zaten. Yazdığım tek bir şey bile yalan değil,bunu üstüne basa söylüyorum. Inanıp inanamamak size kalmış. Görüşleriniz için yine teşekkür ediyorum,cunku dışarıdan bir göz daha iyi anlatıyor her şeyi.

zor bir durum ama kafanı toparlayabilmen için öğrenmen şart diye düşünüyorum.. çünkü nereden baksan ortada her türlü bir ihanet söz konusu..şimdi eğer ablan yalan söylemişse sana bu kadar ciddi bir konuda seni kandırmaya çalışıyorsa bu ablanın sana yaptıgı bir ihanettir bence..ama eger ablanın dediği doğruysa annen ailesine ihanet etmiş bir kadın bu da cok üzücü..ama gerçeği öğrenmelisin bu önemli bir durum..sonuca göre annen veya ablanla ilişkilerini gözden geçirmelisin

evet cok haklısınız. benimde kafam karışık doğrusu,yazdiklarimdan anlayacağınız gibi. Teşekkür ediyorun beni yargılamadan olan yararlı yorumun için..

Canım benim insanın hayalkırıklıkları kendine yetiyor zaten. bence pc kapa yat uyu. sonra sakin kafayla düşün... yada düşünme zamanla bulanık su durulur herşey ortaya çıkar.
sen çok karıştırdıkça okadar bulancak su, daha az göreceksin gerçeği.
Bir yandanda aslında yorum yaparak belkide günahsız olan kişinin günahını alıyoruz.
En güzeli biraz uyu dinlen

Tek güzel olumlu bir cevap veren sen olduğun için minettarim. Beni anladığını dusunuyorum. Dediğini yapacağım, uyumak iyi gelebilir. Tüm güzellikler seninle olsun teşekkür ediyorum:)

Bence ablanla konuşmalısın ve duygularını hislerini ona anlatmalısın. Yani bu durum seni nekadar rahatsız ettigini anlat ablana.
Gerekirse annen ve ablanı yüzleşirdir. Gercegi öğrenmezsen asla mutlu olamazsın icinde hep büyür. Bu Yukten kurtulmalısın

ablanın anlattıkları doğrudur bence. uydurması için bir gerekçe yok.bi an dayanamayıp sen de bil istemiş. dünya aldatan ve aldatılan insanlarla dolu, bu olay seni bu kadar etkilemesin. herkes kendinden sorumludur sonuçta. hem de geçmişte kalan bi olay, boşuna üzme kendini.

Ya hayır da neden ben böyle bir şey yapayim başka bir kimliğe buruneyim? çıkarım ne olabilir bundan?

Başka kimliğe bürünmek demedim.
Belki ilk konunda 21 yaşındayım yazınca,16 yaş konusunu kardeşininmiş gibi yazmış olabilirsin.

Küçük olduğu halde,yaşını büyük yazan çok oluyor.

Sebebini bilemeyeceğim.Belki siteye üye olmalarının yasak olduğunu düşünüyorlar,belki dertlerinin ciddiye alınmayacağını düşünüyorlar,belki de sorunlarının yaşlarına bağlanacağını veya "daha küçüksün" deneceğini...

Son yazdıklarına ve son konuna bakınca,16 yaşında olman kuvvetle muhtemel.

helal olsun kk sakınlerı kacırmıssınız kızı sıze de bu yakısırdı aferın

mirror ablanla annen hakkinda bir paylasimin oldumu ? yani son dönemde annenin sana karsi ve ya ablana karsi bir ters hareketi.. Ablanin durup dururken söylemesi ilginc.. Belki icinde birikmistirmis bu anlatarak belki rahatlamak istedi.. Annenin tavirlarida ilginc yani, neden sinirli bir sekilde kapida beklemis..Agabeyin gelince konuyu kapatmak istemis.Daha güzel bir dille anlatabilirdi..:26:

Ben aldatma olduğunu sanmıyorum ;

Annenle babanın problemli olduğu bir dönemde, annen belki dışarıda fazlaca vakit geçirmiştir, insanlar böyle durumlarda hemen aldatıyor yaftasını yapıştırır, ablan böyle düşünmüş ya da çevreden duyduklarından etkilenmiş olabilir. Sorunlu zamanlar da büyük çocuklar kardeşleri ile ilgilenir, belki böyle bir şey kurmuştur kafasında.

Annenle ablanı yüzleştirebilirsen her şey açığa çıkar diye düşünüyorum.

Ablan bunu sana söylemis olabilir, ama yinede günlügüne yazmani yanlis buluyorum. Sonucta onu Abin veya Babanda okuyabilirdi. Hem dogruysa bile, zamaninda olmus bitmis gitmis, niye desiyorsunuzki bukadar? Bazi seyler sIr kalmasi gerekiyor, Anneni daha cok üzmemeni tavsiye ederim.

Benzer bir olay anlatayim:

Bizim akrabalarda yasli bir teyze var, bu gencken dogum yapmasi icin esiyle ve kizkardesiyle beraber hastaneye gitmisler köyden sehire. Adam Baldiziyla yanliz kalinca, iliski teklif etmis, kimsede duymaz ögrenmez, ben senden cok hoslaniyorum diye. Kiz sok olmus tabii, istememis ve adamda ondan öyle hayir tepkisi alinca susmus, rahat birakmis.
Sonra ama tabii dogan cocuklarin teyzesi olan bu kiz, yigenlerine - sadece kiz olanlara- ergenlege girdikce bu olayi anlatmis, hepsine, dört kiz dogmus sonradan.
Ama sIkI sIkIda tembih etmis Annenizde bilmiyecek, babanizda bilmiyecek diye. Amaci aslinda "Nikah düsen kimseyle yalniz kalmayin, ilin erkegine güven olmaz, enisteye hic olmaz vs" gibi övüt vermekmis. Kizlarin hicbiri anlatmamis, babalari öldü hatta Annelerinin hala haberi yok.
Banada genc kizken anlatilmisti, yasli adami bildigim icin inanamamistim, dünyanin en tatli insaniydi bence. Ama demek insan seytana uyabiliyormus.

Insanlar hata yapabilir, önemli olan simdi nasil davrandiklari. Pisman olmus bir insanin üstüne gidilmez, unutmak istiyor belki Annende. Kendin diyorsun öldürmek istiyordu kendisini diye, kim durduk yere kendini öldürmek isterki. Belliki olmus birseyler, kurcalama fazla. Zaten anlatmak isteseydi anlatirdi sana. Kapat konuyu ve Annene herzamankinden farkli davranmana hic gerek yok. Ablanada söyle, bu konuyu birdaha acmasin.

Kız derdini yazıp rahatlamaya çalışmış millet gene başlamış sahte konu demeye, öteki konularını kurcalamaya, bilgisinde şu yazıyor bu yazıyor diye hesap sormaya.. Hadi absürt bir konu olur size inandırıcı gelmez diğer konularını açar okursunuz daha iyi fikir sahibi olmak için ona bir şey dediğim yok da bu konuda da kızın üstüne gitmeyin bari..

Canım annen aldatmıştır, aldatmamıştır bilemeyiz sen de emin olamazsın. Aldatmış olsa bile geçmişi geçmişte bırak bu saatten sonra kurcalamanın sana bir faydası olmaz.. Ablan belki de bu konuşmayı yapmak için en rahat ortamın avm olduğunu düşünmüştür hani alışveriş arasında kaynar hesabıEn iyisi bu olayı tamamen kapatmak..

evet,cok haklısın. Tekrarlanmayan bir hata sonuçta. ki; doğruluğu tartışılır. En iyisi unutup yoluma bakmak...Geçen geçmiş biten bitmiş.

Suana kadar beni en iyi anlayan sensin sanıyorum ki. Destek olduğun için minnettarım. Yazdıklarında cok haklisin,bende diğer arkadaşlardan da bu tarz yorumlar bekledim açıkçası. Ama olmadı. Sen ve senin gibiler iyi ki varsınız.

Ne demek canım benim.. Boşver sanal ortam sonuçta iyi yorumda gelir kötü yorumda. Üyeliğini de iptal etme ne var yani milletin demesiyle mi senin karakterin ortaya konuluyor.. Sen de iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…