Eklemeyi unutmuşum : 16 yaşındaki kardeşim diye yazdığın kişinin,sen olduğunu düşünüyorum.
evet cok haklısınız. benimde kafam karışık doğrusu,yazdiklarimdan anlayacağınız gibi. Teşekkür ediyorun beni yargılamadan olan yararlı yorumun için..
Canım benim insanın hayalkırıklıkları kendine yetiyor zaten. bence pc kapa yat uyu. sonra sakin kafayla düşün... yada düşünme zamanla bulanık su durulur herşey ortaya çıkar.
sen çok karıştırdıkça okadar bulancak su, daha az göreceksin gerçeği.
Bir yandanda aslında yorum yaparak belkide günahsız olan kişinin günahını alıyoruz.
En güzeli biraz uyu dinlen
Ya hayır da neden ben böyle bir şey yapayim başka bir kimliğe buruneyim? çıkarım ne olabilir bundan?
Kız derdini yazıp rahatlamaya çalışmış millet gene başlamış sahte konu demeye, öteki konularını kurcalamaya, bilgisinde şu yazıyor bu yazıyor diye hesap sormaya.. Hadi absürt bir konu olur size inandırıcı gelmez diğer konularını açar okursunuz daha iyi fikir sahibi olmak için ona bir şey dediğim yok da bu konuda da kızın üstüne gitmeyin bari..
Canım annen aldatmıştır, aldatmamıştır bilemeyiz sen de emin olamazsın. Aldatmış olsa bile geçmişi geçmişte bırak bu saatten sonra kurcalamanın sana bir faydası olmaz.. Ablan belki de bu konuşmayı yapmak için en rahat ortamın avm olduğunu düşünmüştür hani alışveriş arasında kaynar hesabıEn iyisi bu olayı tamamen kapatmak..
evet,cok haklısın. Tekrarlanmayan bir hata sonuçta. ki; doğruluğu tartışılır. En iyisi unutup yoluma bakmak...Geçen geçmiş biten bitmiş.
Suana kadar beni en iyi anlayan sensin sanıyorum ki. Destek olduğun için minnettarım. Yazdıklarında cok haklisin,bende diğer arkadaşlardan da bu tarz yorumlar bekledim açıkçası. Ama olmadı. Sen ve senin gibiler iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?