minik minacık ne yapıyormuş?benim kızım biraz korkuttu bizi.sarılık çıktı.ama değeri düşüşe geçti.ödüm koptu hastanede yatacak diye.inan hilalcim ben ve babası nazar ettik kızımızı.:))ama şimdi herşey yolunda.şimdide yanımda mışıl mışıl uyuyor.kızın ne alemde.geceler uykusuzluk başladı dimi?benim kız 1 ve 4 arası gece yani cin gibi onun dışında zorla uyandırıp emziriyorum.
zaten nazarı anne babalar değdirir en çok(nede olsa en çok biz severiz onları)her bebek genelde sarılık olur zaten senin kızının atlatmasına, iyi olmasına sevindim..
benim kızda gün içinde uyuyor altını açıyorumda öle uyanıyor..bazı geceler geç uyuyor 2 saat uyumuyor..dün 12 den 2 ye kadar uyumadı sallanmayada alıştı şimdiden,kucağada alıştı.kucağıma alıyorum susuyor:))
kızım biberona alışmış..kaç gündür emzirmeye çalışıyorum tam emmeye başladı az az..dr.a gittik kilo almamış biberonla ver dedi.daha çok küçük dedi..zaten bebek emmediği içinde sütüm çok değil..galiba yakında mamaya başlıycam.şimdilik buzlukda sütüm var onları bitirince büyük ihtimal mama alıcaz..
benim 2 kilo bile olmayan kızım da gözlerini cin gibi açıyor...açsınlar açsınlar minik bebişler..neyse allah sağlık versin bebişlerimize..evlat sahibi olmak isteyenlerede evlat versin inş