Doğuma Hazırlık minik kızıma isim...lütfen fikir verin...2 :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim daha güzel

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
Meryem Zeynep ,Elif gibi klasik güzel bir isim ama çok çok var o yüzden Eyşan diyorum.Çocukların çoğu değişik , güzel ,nadir isimler taşımaktan hoşlanıyor .Büyükler de öyle.Değişiklikten korkmamak lazım .
bende meryemin daha sonralarda çok klasik kalmasından korkuyorum...eyşanda bebekte ağırmı durur acaba diye düşünüyorum...işte bu nedenlerden dolayı ikisi arasında kaldım...

bende meryeme oy verdim biraz klasik isimlerden hoşlanıyorum ..Allah gönlüne göre versin.senden ilham alıp bende konu açtım umarım yardımı olur..anketime katılırsan sevinirim

Iki isimide cok güzel.
Ama bana kalirsa kalbinin sesini dinle ve kararini ver,Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

Iki isimide cok güzel.
Ama bana kalirsa kalbinin sesini dinle ve kararini ver,Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

ahh cnm kalbimin sesi hiç bir duyduğum ismi onaylamıyor nedense:1::1::1::1: eyşan biraz daha ağır basıyor o kadar sadece....

kızlar bu arada en geç 26 şubatta doğumum var isim bulamıcam diye çok korkuyorum...öle acelleye gelip bir isim koymak istemiyorum.....ne olur yardım edin banaa......

Son düzenleme:
Yazdığınız iki isimden Eyşan ismi kesinlikle daha güzel ,tabi bana göre.Ben Hüma ismini de çok beğeniyorum.

Back
X