- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Psikopatlığından o1 yaşındaki kızım bazı zamanlarda uykusunda iç çekerek ağlıyor çok canı yanmışcasına.Sesleniyorum kendine geliyor beni uykumdan uyandıracak şekilde duyuyorum sesini. İçim acıyor böyle olunca.
Gün içinde gayet mutlu uykusu yerinde ve hareketli bi bebek. Gece ise sanki büyük insan gibi iç çeke çeke ağlıyor bazen. Bu durum neden olabilir? Bi sıkıntısı var desem değil gündüz keyfi yerinde huzursuz değil, uyurken de mümkün olduğunca huzurlu uykuya dalmasına çalışıyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor. Babasıyla da iyi vakit geçiriyor apartmanın çocuklarıyla da oynuyor uyum sağlıyor. Sağlık problemi mi olabilir acaba? Bilgisi olan var mı böylesi bir durum hakkında? Yakın zamanda dr kontrolü de var ama şimdiden sormak istedim sizlere. Teşekkür ederim.
Araştırayım sağolun. Öğle uykusu ikindi uykusu ikisinde de problem yok şükür. Gece uykusu içinde zorlamiyorum ne zaman uykusu gelirse o kendini belli edior zaten.Küçük çocuklarda uyku terörü denen bir durum var. Biraz bunu araştırın ben okumuştum ama çok hatırlamıyorum. Belirtiler tutuyorsa doktorunuz ile görüşün. Benim oğlum genelde diş çıkarma döneminde böyle olurdu. Yada ç8k yorulduğu zaman. Öğlen uykusu alıyormu çocuğunuz. Almıyor sa yorgun uykuya daldığından da olabilir
Tv izletmiyorum. Çizgi film reklamlar izlemiyor. Teşekkür ederim. Çocuklarla oynarken de hep yanındayım ama daha dikkatli olayım.Bende kucukken boyleydim sanirim kotu ruyalar goruyor izledigi cizgi filmlere falan bakin bide cocuklar korkutuyor olmasin??
Evet dua konusunda haklısınız bunu yapacağım. Çizgi film izlemez kızım dikkatini çekmiyor alıştırmadım şükür.Uyumadan beraber dua edin psikolojik olarakta rahatlar manevi olarakta rahat bir uyku ceker.İzledigi cizgi filmleri inceleyin bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?