doktorunuz nası bi tedavi uyguladı ve ne kadar sürede kızınız iyileşti acababenim kizimda da var. 4.5 yasinda. butun istahsizligi falan ondanmis kizimin. tedviye basladik cocuk kendine geldi biraz. doktorum inek sutunu yasaklamisti bizde mide rahatsizliklarini tetikler diye. mayali yogurt, peynir vs veriyorum ama sut vermiyorum kizima.
en az iki saat önce yediriyomuş ama gece çok öksürüyomuşyemek yedirip hemen uyutma. hazmetsin önce
çok teşekkürler bizde yastıklara baktık sipariş vermeyi düşünüyoruzMoralini bozma hiç bir şey olmaz. Abimlerin daha yeni doğan bebeğinde reflü çıktı. O da sürekli kusuyordu. Öyle özel bir tedavisi falan yok. Yediklerine içtiklerine biraz dikkat edersiniz o kadar. Doktor zaten söyle ne yapmanız gerektiğini. Nette Falan reflü yastıkları satılıyor, bir bak onlara istersen. Geçmiş olsun.
tedavisi nedir tam olarak benim kızda da var sanırımbenim kizimda da var. 4.5 yasinda. butun istahsizligi falan ondanmis kizimin. tedviye basladik cocuk kendine geldi biraz. doktorum inek sutunu yasaklamisti bizde mide rahatsizliklarini tetikler diye. mayali yogurt, peynir vs veriyorum ama sut vermiyorum kizima.
ya şunları okuyunca cok üzülüyorum. sırf kustuğu içinmi anne sütünden kesti anneniz. doktorların yeni modası bebek reflüsü. öle bişey yok iki çocugumda 9 aya kadar kustu dediğiniz gibi kapakçıklar tam çalışmadığı için gayet normal bi durumBenim kardesimin reflüsü vardi yeni dogdugunda ilk aylarda. bebek icin farkli sanirim ama daha koyu kivamda mama veriyordu annem. Anne sütünü kesmek zorundaydi. Ayriyeten uyuturken biraz basi yuksek olacak sekilde yatiriyordu. yani yatagin egimi vardi ayaklar daha asagida basi yukarda olacak sekilde. Mide kapagi tam görevini yapmiyormus yedigi geri geliyormus. Ama simdi 12 yasinda ve hic bi sorun kalmadi cok sükür, gayet bogazina düskün bir cocuk :)
ya şunları okuyunca cok üzülüyorum. sırf kustuğu içinmi anne sütünden kesti anneniz. doktorların yeni modası bebek reflüsü. öle bişey yok iki çocugumda 9 aya kadar kustu dediğiniz gibi kapakçıklar tam çalışmadığı için gayet normal bi durum
evet canım çok şükür öyle bi doktorla karşılaşytımki iki çocuğumda başka doktorların ne hatalar yaptığını gördük .evet kusura bakmada çocuk kusuyor diye bi dr anne sütünden kesiyorsa ne diyim bilemedim. yazık kusura bakmada cahillik .çocuk enmer emerr çok çektim bende kusmalarında gaz cıkarırken fazlasını kusar kapakçıkları açıktır çünküHahayyyy siz doktordan daha iyi biliyosunuz demek :))))) pikiiiii o zamaan
evet canım çok şükür öyle bi doktorla karşılaşytımki iki çocuğumda başka doktorların ne hatalar yaptığını gördük .evet kusura bakmada çocuk kusuyor diye bi dr anne sütünden kesiyorsa ne diyim bilemedim. yazık kusura bakmada cahillik .çocuk enmer emerr çok çektim bende kusmalarında gaz cıkarırken fazlasını kusar kapakçıkları açıktır çünkü
mrb kızlar arkadaşımın 2 buçuk yaşındaki kızında reflü çıktı. çocugunda bu rahatsızlık olan var mı ne yapması gerekiyo başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.doktora gittiler ama başına gelen insanlardan bu tedavi sürecini öğrenmek istiyo neler yedirip yedirilmediği nasıl uyutulduğu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?