Doğuma Hazırlık minik kuşumun ismine yorum istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hlme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hlme

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
14
0
286
Ankara
kızlar isim bulmak çok zor güzel bi isim bulayım derken insanın daha çok kafası karışıyor bende başlarda duru ismini çok isityordum şimdi ece ismini beğeniyorum ama eşim ''alya su '' olsun diyor sizce güzelmi bu isim...:) sizlerde beğendiğiniz isimleri paylaşırsanız sevinirim....

kızlar isim bulmak çok zor güzel bi isim bulayım derken insanın daha çok kafası karışıyor bende başlarda duru ismini çok isityordum şimdi ece ismini beğeniyorum ama eşim ''alya su '' olsun diyor sizce güzelmi bu isim...:) sizlerde beğendiğiniz isimleri paylaşırsanız sevinirim....

bence alya su güzel isim fakat anlamı da önemli. düşünürsen eğer ben ''ela naz'' ismini çok beğeniyorum. hatta benim kardeşimin kızı olacak o ismi düşünüyor.

Duru benimde beğendiğim isimlerdendi ama yaygınlaştı ve gözümde sıradanlaştı,Ece ismini sevmem. Çok basit geliyor.
Alya Su ...tek başına Alya daha iyi. :34:
Derin,Ela,Masal,Nisa,İnci,Nehir benim beğendiklerim arasında. Bu arada hayırlı olsun :)

Çocuğa isim her yaşta yakışmalı alya su teyze kulağa çok hoş gelmiyor ece güzel

Alya Su güzel ama Alya tek başına daha güzel.Su Teyze de gayet değişik ,sevimli geliyor kulağa.

İçinde Su olan isimler benim pek tercihim değil, alya da telaffuzu zor,güzel söylendiği takdirde hoş isim...

Ecenaz
elanaz
alya dua
alya doğa

söyledikleriniz arasında en güzeli duru, ben sedef, inci, mine isimlerini severim

Alya isminin anlamı güzel fakat Alya Su olarak kullanıldığından söyleniş açısından zorluk yaşanır gibi

Back
X