Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh nltlgcmmm ben de birkaç gündür yokluğunu hissetmştm...hayırlı uğurlu olsun....hoş gelmiş sefalar getirmiş kuzun...çok sevındım senın adınaa....ohh ne güzel ikinzde kurtuldunuz,daha iyisi bize inşllhhh...41 kere maşallahhh..opuyorumnanaktan
analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah.......
darısı biz kucağı boş olanlara olsun.......
allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza
Gözünüz aydın olsun. Allah sağıkla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısıda bekleyenlerin başına olsun inşallah..
aaaaaaaaaaa inanmıyorummm bende nerde bu hatun diyodumm çok sevindim hatta gözlerim doldu eşim ne oldu diyo bende kk dan arkadaş dogum yapmış diyince adamcağız şok oldu tepkiside aynen şu ömür boyu karnındamı durucakdı erkekler işde nekadr basit düşünüyolar.
saglıklı sıhhatli olsun da erken olsun ayyy heyecanlandım aramızda 1 hafta vardıııı
beklediğimiz müjdeli haberler yavaş yavaş gelmeye başladı..kaydirigubbakcemile3
çok sevindim sağlıklı olsunlarda varsın erken gelsinler, zaten bu aralar hep 41 de geliyor bebişler
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu ömürler geçirin birlikte inşallah..darısı başımıza, ve Allah isteyen herkese inşallah bu duyguları nasip etsin..
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah.Allah analı babalı büyütsün
gozunuz aydin, allah anali babali buyutsun ins. darisida bizlere olsun hayirlisiyla
gözünüz aydın allah uzun ömürler versin:ecrin_bebek: