Minik kuzum erken geldii :))

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
96
41
İstanbul
20 eylül gibi beklediğmiz minik kuzum sabırsız davranıp 06/09/09 da 00:10 da dünyaya geldi .... 3,360 kg babasının kopyası bi kızım oldu :))
doğum anlarını yaşananları en kısa zamanda sizle paylaşıcam rabbim nerde varsa yardım etsin hepinize hayırlı doğumlar...

ahh nltlgcmmm ben de birkaç gündür yokluğunu hissetmştm...hayırlı uğurlu olsun....hoş gelmiş sefalar getirmiş kuzun...çok sevındım senın adınaa....ohh ne güzel ikinzde kurtuldunuz,daha iyisi bize inşllhhh...41 kere maşallahhh..opuyorumnanaktan

analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah.......
darısı biz kucağı boş olanlara olsun.......

allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza

Gözünüz aydın olsun. Allah sağıkla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısıda bekleyenlerin başına olsun inşallah..

aaaaaaaaaaa inanmıyorummm bende nerde bu hatun diyodumm çok sevindim hatta gözlerim doldu eşim ne oldu diyo bende kk dan arkadaş dogum yapmış diyince adamcağız şok oldu tepkiside aynen şu ömür boyu karnındamı durucakdı erkekler işde nekadr basit düşünüyolar.
saglıklı sıhhatli olsun da erken olsun ayyy heyecanlandım aramızda 1 hafta vardıııı

beklediğimiz müjdeli haberler yavaş yavaş gelmeye başladı..kaydirigubbakcemile3
çok sevindim sağlıklı olsunlarda varsın erken gelsinler, zaten bu aralar hep 41 de geliyor bebişler :emir_bebek:
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu ömürler geçirin birlikte inşallah..darısı başımıza, ve Allah isteyen herkese inşallah bu duyguları nasip etsin..

ahh nltlgcmmm ben de birkaç gündür yokluğunu hissetmştm...hayırlı uğurlu olsun....hoş gelmiş sefalar getirmiş kuzun...çok sevındım senın adınaa....ohh ne güzel ikinzde kurtuldunuz,daha iyisi bize inşllhhh...41 kere maşallahhh..opuyorumnanaktan

analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah.......
darısı biz kucağı boş olanlara olsun.......

allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza

Gözünüz aydın olsun. Allah sağıkla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısıda bekleyenlerin başına olsun inşallah..

aaaaaaaaaaa inanmıyorummm bende nerde bu hatun diyodumm çok sevindim hatta gözlerim doldu eşim ne oldu diyo bende kk dan arkadaş dogum yapmış diyince adamcağız şok oldu tepkiside aynen şu ömür boyu karnındamı durucakdı erkekler işde nekadr basit düşünüyolar.
saglıklı sıhhatli olsun da erken olsun ayyy heyecanlandım aramızda 1 hafta vardıııı

beklediğimiz müjdeli haberler yavaş yavaş gelmeye başladı..kaydirigubbakcemile3
çok sevindim sağlıklı olsunlarda varsın erken gelsinler, zaten bu aralar hep 41 de geliyor bebişler :emir_bebek:
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu ömürler geçirin birlikte inşallah..darısı başımıza, ve Allah isteyen herkese inşallah bu duyguları nasip etsin..

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah.Allah analı babalı büyütsün

gozunuz aydin, allah anali babali buyutsun ins. darisida bizlere olsun hayirlisiyla

gözünüz aydın allah uzun ömürler versin:ecrin_bebek:

hepinize teşkkür edrim bekleyenleri allah bi avazda kurtasın inş. isteyen arkadaşlaıma tez zamanda nasip etsiiiiin inşallaahh :)) tarifi asla ve asla mümkün olmayan ancak yaşanınca anlaşılan bi duygu bu 3 gün oldu doğum anını kamerada izlerken bile hala ağlıyorum ...

sabırsız kuzum beni mutlu etti dilerim sizin meleklerinizde sizi mutlu edecektir :))
bu arada doğumda çıktığımda (spinal sezeryan) arkadaşlara felan hbr verirken ah bi pc olsa da k.k ya yazzam diodum 3 gündür habr vermek mutluluğumu paylaşmak için delirdim wallaaa :))

Allah evladınızı sizlere bağışlasın inşallah asağlıkla . . Darıısı da bizim başımıza inşallah ..

canım tebrik ederim, gözünüz aydın. ne güzel hazırlıklarını önceden bitirdiğin için erken bile gelse sen hazır yakalandın. darısı başımıza inşallah. artık yaşadığın deneyimlerle seni görmek dileğiyle :teytey:

ayy cnm hayırlı olsn seninle günümüz aynıydı maşallah almışsın kuzunu kucagına.taze anniş bize de dua et de sag salim kavusalım meleklerimize

ayyy canım cok sevındımm :))) daha yenı gordum ınan hadı Allah analı babalı saglıklı buyutmek nasip etsin canım darısı biizm basımıza bızde gun sayıyoruz :))

Back
X