Doğuma Hazırlık minik prensesime isim arıyoruz teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
arkadaşlar 2 oğlum var isimleri Aras ve Aybars şimdi bir de prensesimiz olacak allahın izni ile fakat uygun isim bulamıyoruz eşim berra da ısrarlı ama abilerine uymuyor diye içime tam sinmedi.araştırmaya başladım ben de uygun bir şey bulursan sen koyarsın dedi çünkü...
Aras ve Aybars'a uygun aklıma Alis geliyor o da olmaz
yardımcı olursanız çok sevinirim teyzeleri......

A ile başlayıp S ile biten bir tek Akis var sanırım.

Tabi isim olarak uygun olur mu bilemem.

Son düzenleme:
Aylin
Ayça
Asude
Aysu
Aybel
Asli
Arzum

A ile baslayan kiz isimleri çok güzel, ben özellikle Aylin ismini seviyorum!

Aylin
Ayça
Asude
Aysu
Aybel
Asli
Arzum

A ile baslayan kiz isimleri çok güzel, ben özellikle Aylin ismini seviyorum!

Ay gibi dikkat çeken, aya benzeyen güzelliğiyle farkedilen, seçilen aybel fena değil gibi...aldım listeme canım

illa A harfi ile başlaması gerekmiyor fakat ARAS ve AYBARS'a uygun olsun diye düşünüyorum kızlar ama işin içinden çıkamıyorum

ıraz,ecenaz, olabilir.aras,aybars,ıraz veya aras,aybars,ecenaz birlikte söylendiğinde uyumlu oluyorlar.

geçen mayıs ayında bir arkdaşımız ARYA koydu kızının adını sanki sizin oğlanların adına uyuyor gibi , Alya da var tabi,

geçen mayıs ayında bir arkdaşımız ARYA koydu kızının adını sanki sizin oğlanların adına uyuyor gibi , Alya da var tabi,

berra ismini peygamber efendimiz (sav) değiştirmiş
berre - berra - berru- ebrar- bera hepsi birr o da berr e dayanır
mutlak iyilik demektir o yüzden uygun görmemiştir
kişiyi gurur ve kibire sevk edebileceği için

aras aybars azra

aras aybars asel

aras aybars serra

aras aybars ada

aras aybars gülneva

malesef cinsiyetimiz kız artık kız değil erkek ismi arıyoruz

4 erkekli bir evde kadın olmaz zor olacak :)

uras ismini öneriyorum bu sefer
ama ben olsam ahmet uras koyardım

4 erkekli bir evde kadın olmaz zor olacak :)

uras ismini öneriyorum bu sefer
ama ben olsam ahmet uras koyardım

Talihim yok bahtım kara ben Aras Aybars ikilisine bir de Poyraz düşündüm siz ne dersiniz kızlar önerilere açığım başlığı değiştiremediğim için kusura bakmayın prenses beklerken yine bir veliaht prens geliyor....

Salih Aras & Fikret Aybars [ dede isimleri şarttı sanki ] bu da olsa olsa Emir Poyraz olur ben bulamadım çünkü bir şey bu da kulağa güzel geliyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…