Doğuma Hazırlık minik prensesime isim arıyoruz teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayy canım ya kıyamam benim oğlumun adıda poyraz bende 2. hatta 3. için aras ve aybarsımı düşünsem çok uyumlu bencede
Allah yardımcın olsun canım

ayy canım ya kıyamam benim oğlumun adıda poyraz bende 2. hatta 3. için aras ve aybarsımı düşünsem çok uyumlu bencede
Allah yardımcın olsun canım

demek ki Poyraz doğru bi karar olacak bak senin de oğlunun adı poyraz,koy gitsin aras'ı ya da aybarsı inşallah

evet ikinciye hamile kalmayı düşünürsem bir yüz yılda olur valla allah uzun ömürler versin evlat çok seviliyo ama bir erkek daha gelirse ne yaparım bilmem deliririm sanırım:18: evde 3 erkek zaten eşimin yeğeni bizde 1 haftadır 3 ü boğuşup duruyolar kaçıcak yer arıyorum bir an gözümün önüne geldi bir tane daha oğlumun olduğu o an allahım sen acı bana dedim
şaka bir yana canım allah hayırlısını versin ne gelse kabulümüz sağlıklısı hayırlısı olsun olmayanlarada tattırsın şükretmeliyiz....
bu arada eşim 3 kardeş ve hepsi birbirinden yaramazmış ama kayınvalidem çok sağlıklı ve dinç hiç yıpratmamışlar analarını

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aras & aybars &ve inşallah Poyraz olacak
ama 2.isminde karar veremedik bu sefer de
bizde çocuklar hep 2 isimli bunu da böyle bırakalım dedim ama bu sefer de ileride benim niye yok demesin dedi babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…