- 25 Eylül 2012
- 360
- 16
- 318
- Konu Sahibi mutfakperisii
benim de naçizane tavsiyem listedeki isimlerden birce olabilir.iki isim düşünmüyorum demişsinz ama birce selen de olabilir,ya da aslı ceren :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruyanda ne gorduysen onu koy mutlaka bi anlami vardir bosbyere gormemisssindir o ruyayi benin annemde erkek kardesimin ismini ruyasinda murat diye gorup koymus cinsiyetini bilmeden hic aklinda yokken cok bahtli Allahinbizniyle her muradi olan bi cocuk oldu benden nacizane tavsiye![]()
ipek ...........eliz........defne...........
biz rüya düşünüyoruz kızımızın ismini ama biz iki isim koyacağız yanına düşündüğüm isimlerden biri begüm dü fakat eşimin iş arkadaşlarından birinin adı olduğundan vazgeçtik ankette oyumu begüme verdim:)
kızıma isim bulamıyooommmmmmmmmmm
Cemre, (Kızımın adı)
burçe,
hayal
dilem
Ceyla
güzel isimler tatlım...burçe ve ceyla ne demek anlamını biliyormusun???
burçe, küçük takım yıldızı
ceyla insanlığa atfedilmiş, bağışlanmış
kızlar birde iki gün önce özde ismini duydum sizce nasıl....birde bir sorunum var bugün bebeğim hiç kıpırdamadı çok korkuyorum:18::18::18::18:[
kulağa hoş geliyor gibi fakat bana gözde yi hatırlatıyor,sanki gözde den bozma gibi duruyor canım.bi de sözde değil özde derler ya bişey için,onu da hatırlatıyor.bence değişik olsun diye anlamsız isimler koymayın,zaman geçse de anlamını ve güzelliğini yitirmeyen,oturaklı ağır isimleri düşünün :) isim bulmak gerçekten çok zor,hak veriyorum size :) bebeğinizin kıpırdamamasına gelince,bu konu hakkında hiç bi bilgim yok,ne desem yalan olur :)
kızlar birde iki gün önce özde ismini duydum sizce nasıl....birde bir sorunum var bugün bebeğim hiç kıpırdamadı çok korkuyorum:18::18::18::18:[
kulağa hoş geliyor gibi fakat bana gözde yi hatırlatıyor,sanki gözde den bozma gibi duruyor canım.bi de sözde değil özde derler ya bişey için,onu da hatırlatıyor.bence değişik olsun diye anlamsız isimler koymayın,zaman geçse de anlamını ve güzelliğini yitirmeyen,oturaklı ağır isimleri düşünün :) isim bulmak gerçekten çok zor,hak veriyorum size :) bebeğinizin kıpırdamamasına gelince,bu konu hakkında hiç bi bilgim yok,ne desem yalan olur :)
haklısın cnm söylediklerin çok doğru...çok kararsızım...her duyduğum ismi düşünüyorum işte elimde değil..