Doğuma Hazırlık minik tekmeci oğluma isim arıyorummmmm fikirlerinizzz ???????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benim bir kızım olucak.. Anlamı ve hoşluğu nedeniyle Berre ismine karar verdik.. (doğru sözlü hayır işleyen kimse anlamına geliyormuş ve aynı zamanda peygamber efendimizin annanesinin ismi olduğu söyleniyor.. )

bence Berra daha güzel.kzım olsa ben de düşünebilirim.hayırlısı olsun

o isimden ne yazıkki vazgeçtik.. şimdi isim arıyoruz :( çokta alışmıştım ama peygamber efendimiz değiştirmiş bu ismi..[/QU

ben de isim bulamıyorum.aslında çok isim var ama çok geniş bi aileyiz ve koyulacak isim bırakmamışlar.ben de aynı isimlerden koymak istemiyorum.en azından çevremde tek olsun anlamlı güzel isim olsun. oğlum isimsiz doğmasın.doğduğunda hazır olsun istiyorum:)

o isimden ne yazıkki vazgeçtik.. şimdi isim arıyoruz :( çokta alışmıştım ama peygamber efendimiz değiştirmiş bu ismi..[/QU

ben de isim bulamıyorum.aslında çok isim var ama çok geniş bi aileyiz ve koyulacak isim bırakmamışlar.ben de aynı isimlerden koymak istemiyorum.en azından çevremde tek olsun anlamlı güzel isim olsun. oğlum isimsiz doğmasın.doğduğunda hazır olsun istiyorum:)

haklısın canım doğduğunda hazır olması iyi olur.
isim bulmak ne zor işmiş
şimdide mina koymaya karar verdik
hayırlısı bakalım.
oğluşun hayırlı olsun bu arada kolay doğumlar..

Benim de bir oğlum olacak hayırlısıyla..
Ve en başarısız olduğum konuydu erkek ismi konusu :\
Aklıma gelen güzel, anlamlı ve kızımın ismi(sahra) ile uyumlu bi Taha ismini bulduk ve sanırım ilk isim olarak bunda karar kıldık ama kaynanam tutturdu ben koyucam oglanin ismini diye. İkinci ismi o koyaxakmış vazgeçir dedim eşme :( streslere geldim.. Neyse..
Ultrasonda oğlum olacağını öğrendiğim o gün içime bi ses fısıldadı.. Taha Deniz..
Fakat Taha'nın ilk isim olmasını istedigimizden Deniz Taha koymayı istiyorum fakat durum ne gösterir bilinmez.
Daha çok zaman var..
Benim beğendiğim erkek isimleri; Taha, Batu, Erdem, Can, Yağız, Yiğit..
Sağlıcakla..

Benim de bir oğlum olacak hayırlısıyla..
Ve en başarısız olduğum konuydu erkek ismi konusu :\
Aklıma gelen güzel, anlamlı ve kızımın ismi(sahra) ile uyumlu bi Taha ismini bulduk ve sanırım ilk isim olarak bunda karar kıldık ama kaynanam tutturdu ben koyucam oglanin ismini diye. İkinci ismi o koyaxakmış vazgeçir dedim eşme :( streslere geldim.. Neyse..
Ultrasonda oğlum olacağını öğrendiğim o gün içime bi ses fısıldadı.. Taha Deniz..
Fakat Taha'nın ilk isim olmasını istedigimizden Deniz Taha koymayı istiyorum fakat durum ne gösterir bilinmez.
Daha çok zaman var..
Benim beğendiğim erkek isimleri; Taha, Batu, Erdem, Can, Yağız, Yiğit..
Sağlıcakla..

kayınvalidene ne oluyormuş anlamadım kendi çocukları geçmiş bu senin ve kocanın hakkı sen istediğini koy biz de tahayı beğeniyoruz yağızı da beğeniyorum ben ama eşim pek beğenmiyor malesefki :(
karar verdiğiniz de bana da haber ver canım merak ederim ben :))

Ahmed Enes tavsiye ederim :)
2.bir oglum olsa onun adınıda Ömer yada Yusuf koymak isterdim :)

kayınvalidene ne oluyormuş anlamadım kendi çocukları geçmiş bu senin ve kocanın hakkı sen istediğini koy biz de tahayı beğeniyoruz yağızı da beğeniyorum ben ama eşim pek beğenmiyor malesefki :(
karar verdiğiniz de bana da haber ver canım merak ederim ben :))

Elbette haber veririm...
Hatta vereyim:1:
ben Umut Taha, eşimse Tarkan Taha istiyor..
Bu iki seçenek cepte:9:
Kayınvalide konusuna bi girsem dertlenirsin valla...
Oğullarımızı sağlıkla kucağımıza alırız insallah:nazar::emir_bebek:

Elbette haber veririm...
Hatta vereyim:1:
ben Umut Taha, eşimse Tarkan Taha istiyor..
Bu iki seçenek cepte:9:
Kayınvalide konusuna bi girsem dertlenirsin valla...
Oğullarımızı sağlıkla kucağımıza alırız insallah:nazar::emir_bebek:

amin canım inşallah.:nazar: amaaaaan bütün hepsi aynı ben iyisine rast gelmedim daha :)))

Back
X