Beyler bugün doktora gittim
Aynen şöyle dedi yüzünü yıka ve hepsini sık hiçbir tane kalmasın hepsinin içindeki yağı çıkar ve yüzünü temizleyici bir ürün kullan.Ben acnecinamide temizleme jeli kullanıyorum güzel yani hem sivilce oluşumunu azaltıyor hemde yüzü güzelce temizliyor.
Sivilce içinde 5 öneri verdi.
1)Elini asla yüzüne götürme
2)Yağ bezelerini sık
3)Yağlı gıdalardan uzak dur
4)Yüzünü hergün temizle
5) 2 anti biyotik hap verdi 2 tanede anti biyotik jell bunları düzenli kullanmamı söyledi.
Beyler bugün doktora gittim
Aynen şöyle dedi yüzünü yıka ve hepsini sık hiçbir tane kalmasın hepsinin içindeki yağı çıkar ve yüzünü temizleyici bir ürün kullan.Ben acnecinamide temizleme jeli kullanıyorum güzel yani hem sivilce oluşumunu azaltıyor hemde yüzü güzelce temizliyor.
Sivilce içinde 5 öneri verdi.
1)Elini asla yüzüne götürme
2)Yağ bezelerini sık
3)Yağlı gıdalardan uzak dur
4)Yüzünü hergün temizle
5) 2 anti biyotik hap verdi 2 tanede anti biyotik jell bunları düzenli kullanmamı söyledi.
siktikca gozenekler genisler cok derin olanlar sadece sikilarak temizlenir.peeling ve temizlik.benim bildigim baska yontem yok siyah noktalar icin. yag bezelerine gelince onlarin bazilari zamanla siyah noktaya donusup kendini atabilir eger sayisi coksa yayginsa dermatologlar lazerle hallediyorlar diye biliyorum.ama bunun kremi ilaci falan yokmus ben sormustumvalla aynı sorunla 5-6 yıldır bende boğuşuyorum çokkez doktora gittim ve eniyi ürünleri kullandım defalarca cilt bakımı yaptırdım ama hiç bir doktorun sık dediğini duymadım ilk kez senden duyuyorum arkadaşım .... ve ayrıca ne yaparsam yapayım siyah nokta ve o yağ bezecikleri dediğimiz aslında adı komedon olan yüzümü pürüzlü gösteren şeylerden kurtulamadım offffffffff...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?