Sivilceli Ciltler Minik yağ bezeleri ve siyah noktalar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kullandığınız yağ ne yağıydı?

O yag bezelerını sıkmayı deneyın sakın ama zorlamayın sıkamay calısın cıkan cıkıyor ve kayboluyor zaten bunu doktorlarda yapıyor komedan temızlıgı yazın google cıkar . once sız yuzunuzdekıler sıkın ama sıkılmayanları zorlarsanız buyuk sıvılce olur . sonra temızleyın sıktıklarınıza kolanya surun . Hergun cıdınızı sabunla temızledıkten sonra lavanta suyuyla sılın bırdaha olmucak emın olun

Lavanvtayı demlıyorsunuz sısye koyup dolaba atın bıtene kadar yuz tonıgınız oluyor.

Kızlar bende de yağ bezeleri çıkmaya başladı. streste bağladım, sorunlu bir cildim olmadı neredeyse hiç sivilcem bile yoktu yıllardır. son 2 aydır 3 tane yağ bezesi çıktı.

şişkin, ucu beyaz gözüküyor. hafif sıkınca içinden beyaz sıvı akıyor. bu şekilde 2 tanesini sıktım. beyaz sıvıyı akıttım, kabuk bağladılar, kabukta düşünce hafif iz kaldı. kırmızı, sivilce izi gibi, makyajla hiç belli olmuyor tabi ama makyajsızken gözümü çok rahatsız ediyor.

ve dün akşam bir tane daha çıktı, bugün yine çok şişik ve ucu beyazdı, sıksam mı sıkmasam mı diye yoklarken kendiliğinden patladı beyaz sıvı aktı.

kabuk tutmasın diye vazelin sürdüm burada bir başlıkta okumuştum.

bu yağ bezelerinin izi nasıl geçer? kesin şimdiki de kırmızı iz bırakacak?

aynı sorun bendede var siyah noktalar ve çenemi gerdiğimdeki minik yağ bezeleri :18:ne kadar yüzümü temizlesem bakımda yapsam olmuyo missha siyah maske aldım o kadar övülmüştü sözde söküp alacaktı dahada yayıldı çeneme çıldırcam geçmesi lazım bunlarınn

Mrb bende aynı dertten :)) daha bu aksam garnier peeling yaptım sonra diadermine siyah nokta bantlarından kullandım, benım gibi hangi ürünü kullansam diye düşünenler için resım yüklim dedim. resımdekı gibi çıktı siyah noktalar her ne kdr hepsi olmasa da. daha önce baska bi markadan denemiştim hiç banda yapışmamıştı bu iyi yapışıyor öneririm yalnız haftada 2-3 kez yapmak gerekiyormuş tam sonuç almak için. bu markadan ilk deneyişim şimdilik böyle kızlar......

İki gözümün altında da belirgin şekilde yağ bezeleri vardı.iki hafta önce dermatoloğa gidip yaktırdım.Yarın kontrole gidicam hayırlısı olsun bakalım ne olucak .

Ya bu hakikaten nedir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Hayır yani sıkmanı önermediğini söylüyor. Tabiki daha fazla cildine zarae veriyorsun sıkarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…