Minikcicegin ceyizleri

maşallah canım herşeyin çok güzel, tencerelerin, salon takımın tam benlik :)
ayrıca üşenmeden yaptığın liste içinde teşekkürler çok faydalanıcam
mutluluklar

maşallah canım herşeyin çok güzel, tencerelerin, salon takımın tam benlik :)
ayrıca üşenmeden yaptığın liste içinde teşekkürler çok faydalanıcam
mutluluklar

Teşekkür ederim canım :) Çok sağol. Daha güzelleri senin olur inşallah.

Liste işine yaradı ise ne mutlu bana :)

Kızlar,fikrinizi almam lazım,

Bir kaç ay sonra kayınbiraderim evlenecek, salonda düğün olacak, sizce nasıl bir elbise giymeliyim? Zarif bir abiye mi? Yoksa akşam yemeğe giderken giyilebilecek tarzda bir elbise mi ? Tüm görüşlere açığım :26:

Canım benim nacizane fikrim, ağır giyinmenden yana, yeni gelinsin sonuçta basit bir görüntü vermen hoş olmaz ama şık ve sade olmalısın. Zaten yeni gelin olduğun için bütün gözler sende olcak muhtemelen, ağır giyinirsen eleştirilere mahal vermemiş olursun.Siyah uzun bir abiye veya normal yemeğe giderken dediğin gibi bi kıyafet tercih edebilirsin, hatta döpyes bi takımda (varsa beyaz döpyes) çok hoş durabilir.

Allah agız taadıyla kullanmayı nasip etsin

Allah agız taadıyla kullanmayı nasip etsin

Amin canım saolasın

himm, o zaman pudra pembe bir abiye beğenmiştim, tek omuz böyle kenarları güle benzer şekilde fırfırlanmış, onu alır onu giderim
teşekkürler

kızlar başlık açmıştım ama silinmiş,

Ütü masası, çamaşır kurutmalığı ve teflonlar için kevgir seti önerisine ihtiyacım var :44:

kullandıklarınız hangileri ? veya methini duyduklarınız ?

Her şey çok güzel güle güle kullan.Mutfak halının markası nedir acaba ? bende böyle tek renk düşünüyorum

Ütü masası, çamaşır kurutmalığı için marka gerek varmı, bilemedim ama,Vileda markasının görmüştüm, Real de görmüştüm yanılmıyorsam, Kevgiri hiç bilemedim:26:
Teflonda da en iyisi Tefal diyorlar, pahalı dersen Taç al derim o zaman. Ben Taç aldım canım

Cezve seti
Renkli kahvaltı seti yapmaya çalışıyorum,bitsin resmini çekicem, bunlar o setin bir parçası cam kaşıklarım

ya bende bu renkli bardaklardan aldım geçenlerde. su bardağı, çay bardağı ve tabağı bide renkli kaseler. ben bunun renkli kaşıklarınıda bi yerde görmüştüm ama nerde diyordum onun markası ne canım ya bende seti tamamlayım bari. nerde bulabilirim acaba :26:

Canım ne kadara aldın çok güzeller ve ayrıca başka renkleri de var mı ?

canım bir de mavi siyahı vardı ama hala satıcılarda var mı bilemem.. Onlar dönem dönem renk değiştiriyor. Bir Tupperware satıcısına sorarsan daha iyi yardımcı olur tanesi 25 tl canım, 4 tanesine 100 tl verdim taksit de yaptı satıcım sağ olsun.

şu japon pazarı ya da 1 milyoncu tarzı yerlerde bulabilirsin canım, markasını inan hatırlamıyorum.

Canım kullanan varsa memnun oldukları markayı yazmaları için dedim Taç'ın teflonları çok güzel çok iyi etmişsin

Kevgir setine hala karar veremedim tanesi 1 liraya olan da var 20 liraya olan da napsam bilmiyorum. Plastik ya da teflon kevgirden vazgeçip bol bol tahta kaşık mı alsam

elekrik süpürgenden almak istiyorum teknosada var fakat fabrika üretimibitmiş artıköle dediler ondan istiyordum gerçivar bulunuyorheryerde şuanama kararsız kaldım.ilerde bir sorun olurmu diye.

elekrik süpürgenden almak istiyorum teknosada var fakat fabrika üretimibitmiş artıköle dediler ondan istiyordum gerçivar bulunuyorheryerde şuanama kararsız kaldım.ilerde bir sorun olurmu diye.

Valla philips i arayıp sorabilirsin zehra'cım, ykmlerde hala mevcut olabilir bulmak istersen. Yalnız philips'in yedek parça veya tamirde yarı yolda bırakacağını hiç zannetmiyorum. Yine de senin kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…