- Konu Sahibi minikcicek
-
maşallah canım herşeyin çok güzel, tencerelerin, salon takımın tam benlik :)
ayrıca üşenmeden yaptığın liste içinde teşekkürler çok faydalanıcam
mutluluklar
Kızlar,fikrinizi almam lazım,
Bir kaç ay sonra kayınbiraderim evlenecek, salonda düğün olacak, sizce nasıl bir elbise giymeliyim? Zarif bir abiye mi? Yoksa akşam yemeğe giderken giyilebilecek tarzda bir elbise mi ? Tüm görüşlere açığım :26:
Arkadaşlar bende çeyizlerimi ekleyeyim dedim. Şimdilik sadece aklıma gelenleri ve internetten resmini bulduklarımı ekleyecem. ( Büyük çoğunluğu kolilerde o yüzden şu an için fotoğraflamam zor ama çıkardıkça çekerim resimlerini eklerim )
Eksik gördüklerinizi lütfen söyleyin :)
Çamaşır makinam 9kg yıkama 6 kg kurutma
Fırınım (inox)
Buzdolabım (inox)
Bulaşık Makinasını henüz almadık
Yatak odam, yemek odam ve koltuk takımım alındı.
----------
Mutfağa geçelim
Ayıla bayıla aldığım tencerelerim
Cem döküm platinium tencere setim ( kendim oluşturdum 2 farklı boy karnıyarık tenceresi 2 farklı boy derin tencere )
Düdüklü setim korkmaz mona
Misafir ÇKB Takımım Korkmaz Riva 101 parça sandıklı
12 kişilik Günlük ÇKB takımım nehir delphino
Misafir Yemek Takımım krc 6001
Günlük yemek takımım kütahya 6001
Bir de resmini bulamadığım 6 kişilik güral porselen mavi lale desenli yemek takımı ( annem atanınca uzağa gider o zaman kullanır diye almış ama kısmet çeyizeymiş :) )
Blender setim arzum soprano - ki annem kullanıyor aynısını çok memnun
kahvaltı setim Yine korkmaz
narenciye sıkacağım Sinbo
Çaydanlığım
cezvem
Çelik çay setim interçeliğin ama bulamadım şimdi nette eve gidince bakacam model adına, bir de taç ın 3 lü mavi kapalı sahan seti var onu da bulamadım nette.. olmazsa resmini çeker koyarım:26:
Biraz Tupperware
bundan iki adet bir tane de en büyük boyundan
kristalin 1 litreliğinden 2 adet
büyük boy mavi siyah seriden 2 adet
mixim
kek taşıma ve saklama
turta kabı
Mutfak halım ( buna çok benziyor )
----------
Elektrikli ev aletleri
tefal ütüm
elektrikli süpürgem philips
Saç kurutma makinam arzum buka
------------
Tekstil
özdilek beyaz olandan 5 adet çift kişilik yorgan
2 tanesi yatak örtüsü için 5 adet yastık
yatak örtüm bunun aynısı sadece ortası kurdela işi gibi değil, fransız güpürü, taş ve inci işli
çoook severek aldığım nevresim setim ( bornoz takımı, pamuk saten nevresim, yatak örtüsü ve yatak tepsisi 2 adet :) )
özdilek 4 mevsim nevresim
Cottonbox 4 mevsim
bir de özdilek'in mor laleleri olan bir nevresim takımı var. İnternette bulamadım.
Daha bir sürü şey var, aklıma geldikçe ilave edecem arkadaşlar.
Allah agız taadıyla kullanmayı nasip etsin
Canım benim nacizane fikrim, ağır giyinmenden yana, yeni gelinsin sonuçta basit bir görüntü vermen hoş olmaz ama şık ve sade olmalısın. Zaten yeni gelin olduğun için bütün gözler sende olcak muhtemelen, ağır giyinirsen eleştirilere mahal vermemiş olursun.Siyah uzun bir abiye veya normal yemeğe giderken dediğin gibi bi kıyafet tercih edebilirsin, hatta döpyes bi takımda (varsa beyaz döpyes) çok hoş durabilir.
kızlar başlık açmıştım ama silinmiş,
Ütü masası, çamaşır kurutmalığı ve teflonlar için kevgir seti önerisine ihtiyacım var :44:
kullandıklarınız hangileri ? veya methini duyduklarınız ?
Her şey çok güzel güle güle kullan.Mutfak halının markası nedir acaba ? bende böyle tek renk düşünüyorum
Kırmızı hanımeli tupperlarımBugün aldım çok ciciler..
Cezve seti
Renkli kahvaltı seti yapmaya çalışıyorum,bitsin resmini çekicem, bunlar o setin bir parçası cam kaşıklarım
Canım ne kadara aldın çok güzeller ve ayrıca başka renkleri de var mı ?
ya bende bu renkli bardaklardan aldım geçenlerde. su bardağı, çay bardağı ve tabağı bide renkli kaseler. ben bunun renkli kaşıklarınıda bi yerde görmüştüm ama nerde diyordumonun markası ne canım ya bende seti tamamlayım bari. nerde bulabilirim acaba :26:
oo tamamlamışsın çeyizlerini maşallah
hayırlı olsun mutlu huzurlu günlerde kullan
Ütü masası, çamaşır kurutmalığı için marka gerek varmı, bilemedim ama,Vileda markasının görmüştüm, Real de görmüştüm yanılmıyorsam, Kevgiri hiç bilemedim:26:
Teflonda da en iyisi Tefal diyorlar, pahalı dersen Taç al derim o zaman. Ben Taç aldım canım
elekrik süpürgenden almak istiyorum teknosada var fakat fabrika üretimibitmiş artıköle dediler ondan istiyordum gerçivar bulunuyorheryerde şuanama kararsız kaldım.ilerde bir sorun olurmu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?