Minikcicegin ceyizleri

Valla philips i arayıp sorabilirsin zehra'cım, ykmlerde hala mevcut olabilir bulmak istersen. Yalnız philips'in yedek parça veya tamirde yarı yolda bırakacağını hiç zannetmiyorum. Yine de senin kararın

doğru haklısın.

Kızlar bunu yeni aldım, pazar gününden salatamı ( sosu hariç ) hazırlayıp içine koyacam. Bütün hafta içi salatam hazır olacak. Böylece işten gelince bir de salata derdim olmayacak

Alınacaklar,

Çamaşır leğeni
çamaşır kurutmalığı
ütü masası
salata kurutucu
misafir için yemek masası örtüsü takımı ( peçeteli takım )
Su seti ( daha henüz karar veremedim )
İğne,iplik,makas vs
dolap içi örtüsü için kapitone
salona fon perdesi
yatak odasına fon perdesi
çift kişilik alez

damat bohçası için:

Çamaşırlar,
pijama takımı
traş takımı

Bunlar benim alacaklarım..
Tabii ev tadilatı var onu hiç saymadım

pff bitmiyor sanki hiç..

sorma bizdede ev tadilatı olucak en 10,000 TL ama bayag tadilatı var evin.

Kızlar, mutfağımın resmini çizdim, talidat için.

Kapakları beyaz lake düşünüyorum. Zemin de beyaz kalebodur. Nasıl olur sizce ? Tasarımda öneriniz var mı ? Topic kirliliği yapmamak adına buraya yazıyorum :44:

Bu eski hali

Bu da yeni hali

Bir de ortaya ilk sayfada resmi olan kırmızı halıyı serecem, karşı duvara da cam mozaik yaptırıcam, beyaz, siyah ve kırmızı olan. nasıl olur sizce ??

Son düzenleme:
ben pek anlayamadım canım mutfak dolapların komple beyaz lakemi olucak yani ara duvardı cam mozaikmi

ayy ne çok eksiğim varmış benim yaaallahtan yakın değil benim evlilik işi
ürünlerin hepsi çok güzel güle güle kullan canım

ayy ne çok eksiğim varmış benim yaaallahtan yakın değil benim evlilik işi
ürünlerin hepsi çok güzel güle güle kullan canım

teşekkür ederim tatlım İnan daha bir sürü eksik var bende al al bitmiyor. Sıkılmaya başladım oyüzden biraz ara verdim 2 ay kadar.. Ufak tefek şeyler harici almayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…