Minikcicegin ceyizleri

Arkadaşlar, çeyizleri bir araya topladım, benim gibi bakmaya üşenen arkadaşlar varsa duyrulur

Üşengeçlik dedi mi biri direkt alınırım, çok iyi düşünmüşsün :)
Toplu bakınca daha iyi anlaşılıyor ne var ne yok, ve ben bu haliyle çeyizini çok beğendim. Güle güle, sağlıkla kullanasın inşallah. Kesene bereket, Allah kolaylık versin :) Bu işlere girişince insanın resmen beli bükülüyor, hele bir de benim gibi ödemesi gereken başka borçlar-taksitler varsa ( bakınız : lisansta aldığım kredinin geri ödemesi (()

Ah canım çok iyi anlıyorum seni... Bende annemlere beyaz eşya almıştım ( çamaşır mak ve bulaşık mak ) bir de kendi buzdolabı taksidim var. Ivır zıvırlar desen zaten bilirsin en çok yeri onlar tutuyor. Kendime harçlık kalmıyor valla, hayırlısı ile şu borçlarımız bir bitsin de rahata çıkalım. nasipse haziranda kredi kartındaki 9 taksidim,3 dükkana da olan taksidim bitiyor.

hepsi birbirinden güzell güzel günlerde kullan canım inşalalh:))) yemek takımına bayıldım insanın içi açılıyor güle güle kullan tekrardan

canım birşey soracağım çeyizlerini nasıl ilk sayfada toplayabildin ben beceremedim sonradan aynı mesajı dğzenlemeyi eklediğim fotoları kaldırıp tekrar düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum

canım birşey soracağım çeyizlerini nasıl ilk sayfada toplayabildin ben beceremedim sonradan aynı mesajı dğzenlemeyi eklediğim fotoları kaldırıp tekrar düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum

tatlım msj attım sana mesajla anlattım takıldığın yer olursa msjla sorabilirsin.

herşeyin çok cici yaa allah ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin..

Amin canım inşallahh

pembe kadeh takımı arıyorum aylardır bulamadım kızlar bulan ya da bilen varsa söylesin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…