- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canım hosgeldinSelam bende zayiflama niyetindeyim dogumun ardindan kilolarim aldi basini gitti ve hizla devam ediyorum kilo almaya moralim cok bozuk bu yuzden paylasimlarini bekliyorum
Cooook tesekkur ederimbaşarılar canım :)
Hosbulduuuk .. Tesekkur ederimmHoşgeldin! Çoğumuz aynı durumdayız. Bende 4. günümü bitirmek üzereyim. Önemli olan istikrarlı olmak. Başarılı olacağız inşallah. Bu arada boy ve kilo kaç canım?
Halledeceğiz inşallah. Birbirimize destek olursak bu süreci çok daha kolay atlatırız diye düşünüyorum. Kolay gelsin...Hosbulduuuk .. Tesekkur ederimm
Sende hosgeldin sayfama
Her zaman beklerim
Bu sefer ipinucu fazla kacti bende
Herdaim farkindaydim ama ipin ucunu bi turlu yakalayamadim malesef
Bu sabah ki kilom 80.5 du cAnım
Hiç diyet yapmadıysan biraz dikkat etmeyle ilk hafta seni motive eden bi kg gidecektir emin ol...Niyetliyim ve tedirgin ya veremezsem diye kara kara dusunuyorum hamileyken bile bu kiloda degildim calisiyordum aktif bi hayatim vardi ama artik evin icerisinde kizimla ilgileniyorum bol bol yiyorum ardindan cok yemekten midem rahatsiz oluyor uyurken reflu oluyorum midemin dolulugundan cok uzgunum bende gun itibariyle 79kg.olmusum boyum ise 1.68 neler yapicaz simdi nasil olucak
Yok yapmadim ilk kez yapacagim yarin itibariyle basliyorum destegin icin saol canim ya cidden bi dur demek lazim cok hizli almaya basladim her gun kiloma gram gram yenisi ekleniyorHiç diyet yapmadıysan biraz dikkat etmeyle ilk hafta seni motive eden bi kg gidecektir emin ol...
aman dur de canım yoksa felaket olacak sonumuz
bende evdeyim hep çocuklarla
Her akşam yedikleri yazalım
birbirimize destek oluruz
Sık sık uğra olur mu gün içinde deYok yapmadim ilk kez yapacagim yarin itibariyle basliyorum destegin icin saol canim ya cidden bi dur demek lazim cok hizli almaya basladim her gun kiloma gram gram yenisi ekleniyor
Ugrarim muhakkak ben bugun ne ler yedigimi hiiic yazmiyim benceSık sık uğra olur mu gün içinde de
Mutlaka spor ekle
Kızın var galiba allah bagislasin
Bizden 3,4 ay kucuksunuz sanirim
Bugün yazma ama yarın mutlaka bekliyorumUgrarim muhakkak ben bugun ne ler yedigimi hiiic yazmiyim benceyuruyus yapma ihtimalim sifir anca evin icersinde spor yapabilirim ne guzel cikmissin sen cocuklarla nasil cikabildin 29aylik kizim amin cumlemizin
Tamam anlastik cok iyi oldu seni buldugum inaniyorum basaricazBugün yazma ama yarın mutlaka bekliyorum
Tamam canım spor yap ne güzel işte
Eşimle birlikte,, onlar parkta oynadılar bende yürüdüm
Hergün çıkamam ki bende
evde hal edeceğiz bi sekilde
Bende mutlu oldumTamam anlastik cok iyi oldu seni buldugum inaniyorum basaricazyarin gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?