Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Minikkelebk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
6.999
8.649
Aldığım kilolar artık her yönden rahatsız etmeye başladı

Günlüğümü de açayım tam olsun:KK49::KK49::KK49:

1 marttan itibaren canım arkadaşımm:KK68: esr_esr esr_esr birlikte devam ediyoruz

Başlangıç kilolarımıź

Minikkelebk 80.5
esr_esr 79.5
ISIL27 60

Guncel kilolarımız

ISIL27 58.4
esr_esr 69.4
Minikkelebk 74.4

Son düzenleme:
Selam bende zayiflama niyetindeyim dogumun ardindan kilolarim aldi basini gitti ve hizla devam ediyorum kilo almaya moralim cok bozuk bu yuzden paylasimlarini bekliyorum
Canım hosgeldin
Eger gelmek istersen
Devam etmeye(bırakmamaya niyetliysen)
Cok sevinirim
Birlikte devam ederiz

Hoşgeldin! Çoğumuz aynı durumdayız. Bende 4. günümü bitirmek üzereyim. Önemli olan istikrarlı olmak. Başarılı olacağız inşallah. Bu arada boy ve kilo kaç canım?
Hosbulduuuk .. Tesekkur ederimm
Sende hosgeldin sayfama
Her zaman beklerim:KK49:
Bu sefer ipinucu fazla kacti bende
Herdaim farkindaydim ama ipin ucunu bi turlu yakalayamadim malesef:KK14:
Bu sabah ki kilom 80.5 du cAnım

Hosbulduuuk .. Tesekkur ederimm
Sende hosgeldin sayfama
Her zaman beklerim:KK49:
Bu sefer ipinucu fazla kacti bende
Herdaim farkindaydim ama ipin ucunu bi turlu yakalayamadim malesef:KK14:
Bu sabah ki kilom 80.5 du cAnım
Halledeceğiz inşallah. Birbirimize destek olursak bu süreci çok daha kolay atlatırız diye düşünüyorum. Kolay gelsin...

Niyetliyim ve tedirgin ya veremezsem diye kara kara dusunuyorum hamileyken bile bu kiloda degildim calisiyordum aktif bi hayatim vardi ama artik evin icerisinde kizimla ilgileniyorum bol bol yiyorum ardindan cok yemekten midem rahatsiz oluyor uyurken reflu oluyorum midemin dolulugundan cok uzgunum bende gun itibariyle 79kg.olmusum boyum ise 1.68 neler yapicaz simdi nasil olucak

Niyetliyim ve tedirgin ya veremezsem diye kara kara dusunuyorum hamileyken bile bu kiloda degildim calisiyordum aktif bi hayatim vardi ama artik evin icerisinde kizimla ilgileniyorum bol bol yiyorum ardindan cok yemekten midem rahatsiz oluyor uyurken reflu oluyorum midemin dolulugundan cok uzgunum bende gun itibariyle 79kg.olmusum boyum ise 1.68 neler yapicaz simdi nasil olucak
Hiç diyet yapmadıysan biraz dikkat etmeyle ilk hafta seni motive eden bi kg gidecektir emin ol...
aman dur de canım yoksa felaket olacak sonumuz
bende evdeyim hep çocuklarla
Her akşam yedikleri yazalım
birbirimize destek oluruz:KK19:

Hiç diyet yapmadıysan biraz dikkat etmeyle ilk hafta seni motive eden bi kg gidecektir emin ol...
aman dur de canım yoksa felaket olacak sonumuz
bende evdeyim hep çocuklarla
Her akşam yedikleri yazalım
birbirimize destek oluruz:KK19:
Yok yapmadim ilk kez yapacagim yarin itibariyle basliyorum destegin icin saol canim ya cidden bi dur demek lazim cok hizli almaya basladim her gun kiloma gram gram yenisi ekleniyor

Yoğun bi menü oldu bugün yine de yazacağım
11.30 1/4 simit, domates, salatalık, 1 ısırık sigara böreği
1 kaç çatal Menemen
15.00 bi elma
17.00 3 tane cubuk krater
19.00 Hünkar Beğendinin etini yedim 1 s.kasigi kadar
1 çatal beğenisinden
Yarım kase yoğurt
4 kaşık Şehriye çorbası
Çayla 2 ceviz

Yok yapmadim ilk kez yapacagim yarin itibariyle basliyorum destegin icin saol canim ya cidden bi dur demek lazim cok hizli almaya basladim her gun kiloma gram gram yenisi ekleniyor
Sık sık uğra olur mu gün içinde de
Mutlaka spor ekle
Kızın var galiba allah bagislasin
Bizden 3,4 ay kucuksunuz sanirim

Sık sık uğra olur mu gün içinde de
Mutlaka spor ekle
Kızın var galiba allah bagislasin
Bizden 3,4 ay kucuksunuz sanirim
Ugrarim muhakkak ben bugun ne ler yedigimi hiiic yazmiyim bence :KK43: yuruyus yapma ihtimalim sifir anca evin icersinde spor yapabilirim ne guzel cikmissin sen cocuklarla nasil cikabildin 29aylik kizim amin cumlemizin

Ugrarim muhakkak ben bugun ne ler yedigimi hiiic yazmiyim bence :KK43: yuruyus yapma ihtimalim sifir anca evin icersinde spor yapabilirim ne guzel cikmissin sen cocuklarla nasil cikabildin 29aylik kizim amin cumlemizin
Bugün yazma ama yarın mutlaka bekliyorum
Tamam canım spor yap ne güzel işte
Eşimle birlikte,, onlar parkta oynadılar bende yürüdüm
Hergün çıkamam ki bende
evde hal edeceğiz bi sekilde:KK69:

Gunaydiiiin.. Kahvaltimi alisilmisin cok cok disinda yaptim gune iyi basladim motivasyonum cook yuksek:KK49: kahvalti oncesi 1bardak ilik su ardindan 3ad zeytin 2kup peynir 1ad.haslanmis yumurta 1kucuk salatalik iki dilim domates 1fincan cay 4sekeri 3e dusurdum :) ekmek yok

X