konuları karıştırıken rastladım canım senin günlüğe.
Açalı baya olmuş ama kısmet bu güneymiş.
Kilon ve vermek istediğin kilon dikkatimi çekti.
Bende 1,55 boyundayım ve malesef ki 55 kg.
Benimde başlamam lazım ama hep erteliyorum.
Ve çok yavaş kilo veriyorum,bu da bazen sinirlerimi bozuyor.
Bişiler yapmama lazım en kısa zmanda
artık memelerim önden önden gidiyor
bebeğim bebeğim bebeğim... çok yogunuuuuum fabrıkadakı sıstemı oturtamadık. Okadar karıstı kı işler. Otomasyon dedık program dedık. Trıptonık olduk. :)) hahaha bı otomatık bı manuel ıdare edıyoruz ve ben cok yoruluyorum bu ara.bebeğim hoşgeldin ben de seni andım şimdi hatta pembişe yazdım
valla çok sevindim yaaaaaaa
MİNİKKİMM seni gördüğüme çok sevindimm hoşgeldin çok özledim seni nerelerdeydin ya hiç görüşemedik arasıra girip bakıyordum ses seda varmı diye bakıyorum yoksun üzülerek çıkıyordum kilo almışsın yine galiba zaten kilo almamış olsan gelmezdin
neyse gelmene sevindim
valla canım bende ozledim seni. kilolar verdık dıye yemege başladık tabıı. 2 kg cuk almışım. ama 2 gundur ekmeği kestim. birde biz düğünü erteledik, oyuzdende hevesim kaçtı yemeğe başladım valla ne yalan soylıym. nişanlım iş arıyor. denızlıye gelın gıdecektım ya ben. denızlıdeki işten ayrıldı. istanbula yerleşti. bakalım kısmetımız nerde acaba. bende dıyetı falan bıraktım tabı haliyle.. sen neler yapıyosun? ogluşun nasıl?
iyidir ya tatlım napalım oğlum napsın sınavlara çalışıyor sene sonu yaklaşıyor biraz öğretmen yükleniyormuş şikayetçi azıcık
çok üzüldüm tatlım umarım herşey gönlünüzce olur sıkma canını herşeyde bir hayır vardır
önümüzdeki ay istanbula yolum düşücek gibi belli değil çok yakın arkadaşım oraya yerleşti onun yanına gidicem belki senide görürüm
artık buralardayım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?